Andreea Marin, poveste cu zâne şi prinţese

De Viva.ro, pe

„Şcoala mamelor“ o poartă prin toată ţara. De când s-a născut Violeta însă, Andreea Marin a găsit soluţia pentru a petrece cât mai mult timp alături de ea: şi-a mutat biroul acasă, unde se poate juca în voie cu fetiţa ei. Tot la joacă am găsit-o şi noi, de data aceasta într-un palat care hrăneşte imaginaţia copiilor şi adulţilor deopotrivă.
Pentru câteva ore, grădina Pa­latului Mogoşoaia s-a trans­format într-un ţinut al bas­melor. O mică prinţesă cu ochi albaştri şi mama ei dansează pe ga­zonul verde, aleargă în curtea mărginită de ziduri vechi de peste 300 de ani şi stau de vorbă în logia cu arhitectură veneţiană. Cele două sunt Andreea Marin şi fiica ei de 5 ani, Violeta, care, în această seară neobişnuit de caldă pentru sezonul în care ne aflăm, pozează pentru campania de promovare a celui mai nou serial difuzat de Disney Junior, „Sofia Întâi“. Inspirate de rochiile de prinţesă, de atmosfera din alte timpuri şi de povestea micuţei Sofia, am discutat cu An­dreea despre copilărie, instincte materne, desene animate şi, bineînţeles, celebritate.
Eşti implicată într-o mulţime de pro­iecte sociale care îţi ocupă mare par­te din zi. Cât timp îţi mai rămâne pentru a sta alături de Violeta şi ce faceţi atunci când sunteţi împreună?
Andreea: Am foarte multă grijă din acest punct de vedere. Fireşte, atunci când sunt într-un turneu în ţară, aşa cum s-a întâmplat în luna aceasta, când am lipsit practic de 11 ori de acasă, pentru că au fost 11 oraşe mari în care a trebuit să ajung, planific cu grijă plecările.
Vezi continuarea pe viva.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter