Andreea Marin, pe scenă cu fiica ei și cu fiul lui Ștefan Bănică. Ana Violeta, declarații emoționante: „Mi s-a schimbat viața”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 11 mai 2023, 11:08

Emoții mari pentru Andreea Marin, miercuri seară, la Gala Atipic Beauty, care a avut loc la Palatul Parlamentului. Dedicat persoanelor cu dizabilități, evenimentul se organizează anual, de un deceniu, iar la ediția din 2023 pe scenă, alături de Andreea Marin, au fost și Violeta, fiica ei, dar și Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică.

10 ani de frumusețe atipică au fost sărbătoriți, miercuri seară, la Palatul Parlamentului, în cadrul unei gale produsă și prezentată de Andreea Marin. Anul acesta, vedeta s-a bucurat și de sprijinul fiicei sale, care s-a oferit să fie voluntar în proiect.

Andreea Marin, pe scenă cu fiica și fiul lui Ștefan Bănică

Citește și: Cum s-au îmbrăcat vedetele la Gala Atipic Beauty. Andreea Marin, apariție spectaculoasă

Citește și: Ce mașină conduce Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Jr.

Citește și:  Carmen Brumă, declarații exclusive despre relația și nunta cu Mircea Badea: „Există o poveste spusă de Mihai Miroșeru. Nu este adevărată”

”Mă bucur să fiu aici, că pot fi parte din acest proiect. Sunt voluntar și pe lângă acest lucru, mai fac voluntariat în mai multe centre. De exemplu, fac voluntariat într-un centru de reabilitate pentru adolescenți. E o pasiunea de a mea și, sincer, mă bucur să văd atâția oameni care se adună pentru o cauză atât de nobilă.

Mama mi-a arătat centrul și am început să merg în fiecare săptămână. La început mi s-a părut un chin. După am realizat că nu-mi dădeam interesul, nu vorbeam cu oamenii de acolo. În momentul în care mi s-a deschis și le-am aflat poveștile, mi s-a schimbat viața. Am început să merg duminica la biserică”, a declarat Violeta, fiica Andreei Marin, la Gala Atipic Beauty, conform Antena Stars.

Adolescenta se pregătește să meargă la studii în străinătate și doi ani o mai despart de momentul în care își va lua zborul. Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, își dorește să studieze dreptul sau actoria. La eveniment, tânăra a vorbit și despre relația cu celebra ei mamă.

Citește și: Romanița Iovan și-a schimbat look-ul și a dezvăluit dieta cu care se menține în formă, la 58 de ani: „E un stil de viață” / Exclusiv

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și:  Andreea Marin, abilă în afaceri: „Poți spune că sunt un antreprenor de succes”. Cum și-a implicat fiica și iubitul / Exclusiv

Citește și:  Andreea Marin, despre momentul în care a fost surprinsă în sala Oscarurilor fără permisiune: „M-au lăsat să plec nevătămată” / Video

Citește și: Andreea Marin și-a transformat casa de la țară într-un mic colț de rai. Cum arată acum reședința vedetei

Violeta, despre relația cu mama ei, Andreea Marin: „Este o persoană foarte rațională, este foarte logică”

”În doi ani îi pleacă puiul de acasă, ceea ce mă întristează foarte tare. Dar e momentul, trebuie să-mi descopăr viața, să văd ce pot să fac și să mă distrez. (…) Mama este o persoană foarte rațională, este foarte logică. Îmi permite să fac lucruri cu o anumită limită și mi se pare normal. Apreciez faptul că avem o relație atât de apropiată și că vorbim despre toate lucrurile care ar putea să mă deranjeze. Mi se pare că e o mamă foarte bună. Întotdeauna îi spun orice. Normal că e prietena mea, suntem una și aceeași”, a declarat Violeta Bănică, pentru Antena Stars.

Cu greu, în timpul evenimentului, Andreea Marin și-a putut stăpâni lacrimile de emoție, după ce fiica ei a pășit pe scenă. O legătură specială are și cu Radu Ștefan Bănică, fiul pe care Ștefan Bănică îl are din relația cu Camelia Constantinescu și care, de asemenea, i-a fost alături la Gala Atipic Beauty.

Andreea Marin, la FRESH by UNICA

Recent, Andreea Marin a fost invitată în emisiunea FRESH by UNICA, în cadrul căreia a făcut dezvăluiri exclusive despre viața personală și cea profesională.

Fosta prezentatoare TV a dezvăluit cum s-a luptat cu boala secolului, a povestit de ce nu mai păstrează legătura cu cei doi copii adoptați la distanță și cum i-a ajutat, ne-a vorbit despre proiectul de suflet Creative Hub Voice&Visibility și multe altele.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter