Turcii se întreabă: Andreea Marin are un iubit la Istanbul?

De Libertatea.ro, pe

Viaţa personală a Andreei Marin a atras mereu atenţia amatorilor de monden, cu atât mai mult în ultima perioadă, după divorţul de Ştefan Bănică jr.
Toată lumea aşteaptă să vadă care va fi următoarea relaţie amoroasă în care Andreea Marin va fi implicată, iar presa turcă are o ipoteză nouă.
Publicaţia Anayurt se întreabă, într-un material intitulat „De dragul iubitului turc” şi publicat pe 22 februarie, dacă nu cumva apropierea Andreei Marin de ţara lor are legătură şi cu un misterios bărbat din ţara lor.

Jurnaliştii vorbesc despre o vizită făcută de Andreea Marin la Istanbul, alături de zeci de colegi de breaslă, în care ea a dispărut la un moment dat şi nu a dormit la acelaşi hotel cu aceştia.
Cine este Andreea Marin

Andreea Marin, supranumită „Zâna Surprizelor”, s-a născut pe 22 decembrie 1974 la Neamţ şi este una dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite moderatoare tv din România. Andreea Marin are o vastă experienţă în televiziune lucrând ca reporter şi redactor la TVR 1, unde timp de trei ani a prezentat principalul jurnal de ştiri.
Vezi mai multe pe libertatea.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter