Andreea Marin elucidează misterul după ce s-a spus că ar fi însărcinată: „M-aş grăbi spre asta”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 09 ianuarie 2019, 12:55
Andreea Marin elucidează misterul după ce s-a spus că ar fi însărcinată cu cel care îi este partener de viață de mai mult timp, Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia.

În ciuda diferenței de vârstă dintre ei, Andreea Marin având 43 de ani, iar Adrian Brâncoveanu doar 32 de ani, cei doi se înțeleg de minune și au planuri mărețe despre viitor. Fosta prezentatoare TV, care în urmă cu câteva luni declara că se simte pregătită să devină, din nou, mamă, a lămurit zvonul conform căruia ar fi însărcinată, în emisiunea moderată de Cătălin Măruță: „M-aş grăbi spre asta, (spre a avea un copil) dacă Dumnezeu ar fi de acord. Nu sunt însărcinată, altfel nu aş mai trage atât de tare la sală”, – a spus Andreea Marin la PRO TV.

Andreea Marin elucidează misterul după ce s-a spus că ar fi însărcinată: „M-aş grăbi spre asta"

Andreea Marin, pe de altă parte, a vorbit despre schimbările benefice petrecute în viața sa, despre noul său look, dar și despre felul în care se menține în formă: ”Nu m-am mai urcat pe cântar de ani buni. Nu mai ştiu câte kilograme am. Un antrenor m-a învăţat: nu te urci şi nu te uiţi pe cântar pentru că în perioade de stagnare te poate face să te simţi rău. Trei zile pe săptămână vin la sală”, – a mai spus Andreea Marin „La Măruță”.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter