Andreea Marin a spus de unde crede că a pornit conflictul dintre ea și Mihaela Rădulescu

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 10 decembrie 2021, 12:26

Între Andreea Marin și Mihaela Rădulescu există de mai mulți ani un conflict. Invitată în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai și întrebată de la ce a început „războiul” cu Mihaela, Andreea a spus că „evident de la” Mihaela.

Inițial, s-a speculat că tensiunea dintre cele două a fost provocată de faptul că ambele au fost căsătorite cu Ștefan Bănică Junior. Mihaela și Ștefan au fost căsătoriți între anii 1997 și 1999, iar Andreea și Ștefan între anii 2006 și 2013.

Andreea Marin a spus de unde crede că a pornit conflictul dintre ea și Mihaela Rădulescu

„În primul rând, cât de deplasat să te gândești că cineva se însoară sau se mărită cu un om pentru că a mai fost cineva însurat sau măritat cu același om. Trebuie să fii puțin bolnav fie să o gândești, dar să o și faci.

În orice caz, nu de la mine [a pornit]. Eu sunt un om care privește în curtea sa, își vede cu extrem de multă pasiune de munca sa. Probabil că am deranjat prin succes.

Am deranjat când am devenit prea vizibilă, deși la început eram un copil care nu părea să ofere perspective, creșterea a fost fulminantă și a deranjat. Și de aici au pornit tot felul de șicane, dar nu de la mine.

Eu sunt un om educat, cu bun simț, și sunt un om care știe să-și vadă de drumul său, însă la un moment dat agresivitatea te deranjează și trebuie să te aperi. Evident de la ea. Când sunt două persoane implicate, mai rămâne una. Fiecare s-a definit, realitatea de azi arată unde e fiecare”.

Citește și:

Andreea Marin, declarație surprinzătoare: „Ce dacă semăn cu Lavinia?”

Cum a început relația dintre Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin, declarații cutremurătoare despre moartea mamei sale

În urmă cu mai mulți ani, în presă au apărut stenogramele din dosarul fostului soț al Mihaelei Rădulescu, Elan Schwartzenberg, în care perechea vorbește despre Andreea Marin. La vremea aceea, atât Mihaela, cât și Andreea găzduiau emisiuni la Realitatea TV.

Conversația despre Andreea a pornit de la promo-urile emisiunilor lor. Mihaela era atunci de părere că în promo-ul emisiunii Andreei a fost investită o sumă mai mare de bani decât în al ei, numind-o în discuție „vită”.

Despre acel pasaj din conversație, Andreea a spus: „Pentru mine este de neînțeles. Poate nu-mi este în prezent. Pe de altă parte, limbajul acela este un limbaj pe care eu nu l-aș putea folosi nici într-o convorbire privată, referindu-mă la altcineva și rival dacă mi-ar fi în meserie, să spunem. Apoi, cum și-a făcut meseria fiecare arată că avem drumuri diferite. Acum lucrurile sunt mult mai clare, după ani”.

Andreea are de mai mulți ani doi copii adoptați la distanță în Africa. Într-un interviu, Mihaela a spus ce părere are despre această modalitate de a adopta. „Adopția la distanță este doar un truc de imagine. Oricine poate trimite 10 dolari pe lună pentru a susține o familie din Africa”, a declarat.

Întrebată dacă a adoptat pentru imagine, Andreea a mai spus: „Răspunsul este simplu, nu. Și am încheiat subiectul. Vorbim deja prea mult despre ceva ce pe mine mă lasă rece. Am făcut întotdeauna ce am simțit, am făcut bine ceea ce am făcut.

Viețile unor oameni s-au schimbat în bine și pentru că eu am pus umărul. Restul… vorbele de pe margine sunt atât de irelevante de nici nu merită menționate”.

Foto: Instagram; Captură YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter