Andreea Marin şi Violeta, la un pas să facă un accident ca al prinţesei Diana

De Sandra Sarbu, pe

Sâmbătă seara a fost nebunie la aeroportul Otopeni, unde a aterizat Andreea Marin alături de fetiţa ei, Violeta. Fosta prezentatoare de televiziune a declarat că a fost hărţuită de fotoreporteri când a plecat spre casă, întregul drum devenind o cursă nebună.
În acest weekend, Andreea Marin s-a întors din Dubai, unde a plecat iniţial cu Ştefan Bănică Jr, soţul de care a hotărât să divorţeze înainte ca ei să plece în vacanţă împreună. Dacă artistul s-a întors cu câteva zile înainte, Andreea Marin a mai rămas în Dubai alături de fetiţa ei, Violeta. Sâmbătă seară s-au întors şi ele din Emiratele Arabe, iar la aeroportul Otopeni au fost asaltate de jurnalişti.
Organizaţia CIADO, care este o organizaţie neguvernamentală antidrog, a plătit peste 800 de euro pentru a închiria salonul oficial al aeroportului, pentru a o proteja pe micuţa Violeta de jurnalişti, scrie Libertatea.ro, dar şi un microbuz care să le transporte pe mamă şi fiică acasă.
Din această cauză a murit prinţesa Diana

Andreea Marin a declarat că s-a simţit hărţuită de către jurnalişti, care s-au urcat în maşini şi au urmărit microbuzul în care se afla vedeta cu fiica ei, fiind de două ori la un pas să facă accident.
Prinţesa Diana a Marii Britanii a murit în urma unui astfel de accident – în încercarea de a scăpa de paparazzi, şoferul în care se afla mama prinţilor William şi Harry a mers cu viteză foarte mare, iar în pasajul Pont de l’Alma din Paris a pierdut controlul maşinii. Din fericire, Andreea Marin şi Violeta au scăpat tefere din cursa nebunească, însă Zâna a anunţat că nu va sta cu braţele încrucişate faţă de hărţuitori.
Am părăsit aeroportul într-o maşină privată, dar pe parcursul drumului către casă am fost hărţuite de paparazz care ne-au urmărit în mod agresiv, ne-au pus de două ori în situaţia de a fi la un pas de accident, şoferul nostru a făcut cu greu faţă blocajelor când o maşină aparţinând unei emisiuni de scandal a frânat brusc în faţa automobilului nostrum, pentru a ne face să ne oprim împotriva voinţei noastre, iar celelalte maşini, aproximativ 10 la număr, care ne urmăreau, ne-au înconjurat pentru a ne filma şi fotografia, neţinând cont că în vizorul lor se afla un copil de 5 ani, înspăimântat de ceea ce i se întâmplă. La intrarea în garajul casei, agresivitatea fotoreporterilor a depăşit orice limită ce putea fi scuzată de interesul profesional„, a scris Andreea Marin pe pagina sa de Facebook.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter