Andreea Marin Bănică şi Mihaela Rădulescu: Au sau nu datorii la stat?

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Despre Andreea Marin Bănică şi despre Mihaela Rădulescu s-a scris acum ceva vreme că ar avea probleme financiare serioase.

Se vorbea atunci despre situaţii fiscale incerte din cauza datoriilor imense pe care le au firmele pe care cele două dive le conduc sau le-au condus. Invitate aseară, în paralel, la Wow Bizz, respectiv Cancan TV, cele două vedete au explicat exact care este situaţia reală.

Andreea Marin Bănică, victima unei erori de sistem

Evenimentul Zilei scria pe 29 octombrie 2012 că fosta Zână a surprizelor are datorii către furnizori şi bănci de nu mai puţin de 654.978 de lei. Pe lângă această sumă exorbitantă, acelaşi ziar spune că firma A&C Partners SRL, unde este asociată Andreea Marin Bănică, a înregistrat în anul 2011 pierderi de 340.161 de lei. În pericol de a fi executată silit, Andreea Marin Bănică a încercat să găsească o explicaţie vizavi de aceste datorii care i-au fost imputate. Surprinzător sau nu, fondatoarea proiectului „Preţuieşte viaţa” a descoperit că datoria provine dintr-o simplă eroare a sistemului informatic.

„Au fost făcute verificări şi s-a descoperit că a fost vorba despre o eroare de sistem. Nu sunt în pericol să fiu executată silit”, a declarat vedeta, în direct, la emisiunea Wow Biz.

Andreea Marin Bănică şi Mihaela Rădulescu: Au sau nu datorii la stat?

Mihaela Rădulescu, executată silit din greşeală

În aceeaşi situaţie ingrată se află şi Mihaela Rădulescu. Mai mult decât atât, în cazul ei Evz.ro anunţă că s-a început procesul de executare silită. Mihaela Rădulescu SRL, la care este asociată Mihaela Rădulescu, se află deja în executare silită din cauza datoriilor la Fisc de 35.144 de lei. Potrivit bilanţului depus în 2011, firma a avut pierderi de 88.057 de lei. O altă firmă la care Mihaela Rădulescu deţine acţiuni este Kinder Magic Store SRL, care, în 2011, a avut pierderi de 1.745.576 de lei şi datorii acumulate de 7.233.486 de lei. În acest caz, Fiscul a demarat procedura de executare silită pentru 2.164 de lei.

Andreea Marin Bănică şi Mihaela Rădulescu: Au sau nu datorii la stat?

Invitată în platoul emisiunii Cancan TV, Mihaela Rădulescu a explicat care este situaţia reală în acest caz. „Firma pe care am deţinut-o în România nu are şi nu a avut afaceri cu statul român. Ba mai mult, contabilitatea micii companii este ţinută de o întreprindere care are sedii în peste 80 de ţări”. Totuşi, după informaţiile care au apărut în ziarul Ring Mihaela Rădulescu a cerut o analiză amănunţită a situaţiei financiar-contabile a companiei la care este asociată. După discuţiile cu firma de gestiune financiară a aflat că este vorba despre o eroare a sistemului electronic al Administraţiei Financiare a sectorului 1, unde este înregistrat SRL-ul ei, în care sumele apar mărite, fiind astfel încadrate ca datorii.

Vă aştept pe pagina de Facebook Unica Online să discutăm despre relaţia pe care o aveţi cu instituţiile financiare din România.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter