Andreea Esca, moment stânjenitor la pupitrul știrilor Pro TV. „Situația a fost absolut penibilă”

De Unica.ro, pe

Andreea Esca (48 de ani) prezintă de mai bine de 25 de ani știrile Pro TV. Invitată în emisiunea „Întrebarea Mesei Rotunde”, jurnalista a povestit un moment stânjenitor petrecut la pupitrul știrilor.

Andreea Esca, moment stânjenitor la pupitrul știrilor Pro TV. „Situația a fost absolut penibilă”

„E o singură chestie pe care o tot povestesc, pentru că pe aia mi-o amintesc și mi-a rămas așa… Aveam doi invitați în același timp, adică în același jurnal. Erau doi invitați care nu erau persoane publice și nu știam cum arată. Unul venea pe o știre, iar altul pe alt subiect”, a povestit.

„Unul trebuia să vină lângă mine, la masa mea, și celălalt era într-o altă cameră. Regizorul de platou i-a încurcat și mi-a adus omul de la subiectul 2 pe subiectul 1. Eu nu știam cum arată. Era ceva cu recolta de roșii… Am întrebat omul de roșii și el a zis că eu sunt cu centrala de la Cernavodă”, a continuat.

„Am simțit că nu înțeleg absolut nimic. A fost ceva groaznic. Situația a fost absolut penibilă. Uneori îmi vine să râd, dar nu am ajuns la performanța asta. Mă gândesc ce pățesc dacă încep să sughit sau strănut”, a încheiat știrista.

Andreea Esca și-a făcut debutul la Pro TV pe 1 decembrie 1995. În 2019, întrebată cărui lucru se datorează longevitatea sa în trust, Andreea a declarat pentru Click!: „Nu m-am gândit niciodată să plec de la Pro TV, pentru că pe piața din România nu există ceva mai bun. Atunci de ce m-aș duce la ceva mai slab? Ca să-ți spun cât se poate de sincer, ăsta-i răspunsul”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Care crede Andreea Esca că a fost cel mai important lucru în creșterea copiilor ei?

Cum a slăbit Andreea Esca 6 kilograme. „Lucrurile sunt destul de simple”

Andreea Esca a împărtășit o amintire haioasă din copilăria ei

Fiul jurnalistei studiază în Spania

Andreea și soțul ei, Alexandre Eram (50 de ani), au împreună doi copii, o fiică și un fiu, Alexia (21 de ani) și Aris (18 ani). Alexia și-a obținut licența în vara anului acesta, iar Aris a început facultatea de business în Barcelona în toamna aceasta.

„Sunt foarte mândră de Aris că a făcut o alegere bună. Cred că această facultate și locul unde este i se potrivesc și sunt foarte fericită că s-a acomodat bine, că îl simt că e mulțumit și fericit. Îmi pare bine că este și cu destul de mulți colegi din liceul, ceea ce înseamnă că nu va fi singur pe acolo. E important, pentru un tânăr la vârsta asta, pentru prima dată plecat singur într-o altă țară, să aibă prieteni alături de el”, a declarat Andreea Esca în emisiunea La Măruță.

„A fost mai greu decât am crezut. Nu acum când l-am dus, prima dată când a plecat, pentru că el a plecat înainte și mi-am dat seama că wow, e un pas important în viața de familie”, a continuat.

„Am crezut că va fi mai ușor momentul pentru că deja aveam antrenament, dar a fost mai greu. Poate pentru că îmi dădeam seama că într-adevăr nu mai e niciun copil în casă. Poate pentru că mi s-a părut întotdeauna că Aris, ca orice băiat, e mai neajutorat, cumva. Alexia eram sigură că o să se descurce fără probleme. Sau nu știu de ce, poate toate astea la un loc. Acum, văzându-l cât de bine s-a acomodat și cât de fericit și mulțumit este, sunt și eu bine”, a mai spus.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter