Andreea Esca a fost șefa lui Maurice Munteanu. „A fost o etapă”

De Unica.ro, pe

Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Maurice Munteanu a vorbit, printre multe altele, și despre perioada în care Andreea Esca i-a fost șefă. La vremea aceea, jurnalista era redactor-șef al revistei „The One”, pe care a coordonat-o timp de 10 ani, până în 2015. Maurice s-a ocupat o vreme de editorialul de modă al revistei. În februarie 2019, publicația a fost cumpărată de un dezvoltator imobiliar.

Andreea Esca a fost șefa lui Maurice Munteanu. „A fost o etapă”

„E un om cu care m-am înțeles foarte bine, o tipă în care mă regăsesc. E un pic «bossy», poate fi «bitter». Eu nu sunt neapărat «bitter», dar mă seduce chestia asta uneori la oameni. Am colaborat bine. Nu vorbim despre ceva care s-a întrerupt, pentru că nu s-a întrerupt. A fost o etapă, iar eu, în mod firesc, natural, m-am întors la prima mea dragoste”, a explicat Maurice Munteanu.

Din 2016, Andreea Esca este publisherul unei alte reviste, publicație care se lansează în fiecare anotimp, așadar de patru ori pe an, și care este distribuită gratuit în diferite restaurante, magazine, hoteluri și clinici din București și Cluj-Napoca. Jurnalista este în continuare prezentatoarea știrilor Pro TV de la ora 19:00.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cum a slăbit Andreea Esca 6 kilograme. „Lucrurile sunt destul de simple”

Care crede Andreea Esca că a fost cel mai important lucru în creșterea copiilor ei?

Andreea Esca, emoționată să-și vadă fiul plecând la studii în afara țării. „Am crezut că va fi mai ușor”

Andreea Esca, moment stânjenitor la pupitrul știrilor Pro TV. „Situația a fost absolut penibilă”

Tot în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Maurice a spus ce a făcut cu primii bani câștigați. „Dacă ne referim strict la un salariu, nu cred că putem vorbi despre niște câștiguri fabuloase. Există, însă, posibilitatea de a dezvolta foarte tare ceea ce faci, de a atinge mai multe paliere, acesta este și cazul meu și cazul unor colegi, presupun”, a povestit.

„Mie nu mi-a fost niciodată frică să schimb lucruri, să spun lucruri. Nu mi-a fost frică să apuc pe anumite căi, care, la un moment dat, nu ar fi avut sau nu s-ar fi bucurat de același răsunet la care s-ar fi gândit toți. Cu primii bani câștigați mi-am cumpărat dintr-un magazin de la Paris un parfum Frederic Malle, pe care, culmea, îl port și în această seară, se numește L’Eau d’Hiver”, a încheiat.

În prezent, Maurice este fashion editor al revistei Elle România și jurat al show-ului „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter