Andreea Berecleanu, declarație emoționantă despre mama sa: „Atât de inexplicabil şi atât de greu de descris”

De Mădălina Manole, pe
Andreea Berecleanu a vorbit despre relația pe care o are cu mama sa. Prezentatoarea știrilor de la Antena 1 a reușit să-și surpindă fanii cu declarațiile emoționante și sincere despre ființa care i-a dat viață.

Andreea Berecleanu, în vârstă de 43 de ani, a postat o imagine surprinzătoare pe contul său de Instagram în care îi strânge mâna mamei sale, Virginia Berecleanu. Alături, prezentatoarea TV a scris un mesaj deosebit prin care exemplifică, în cuvinte puține, dar semnificative, legătura puternică pe care o are cu mama sa:Andreea Berecleanu, declarație emoționantă despre mama sa: "Atât de inexplicabil şi atât de greu de descris"

Vorbim mult, tacem mult. Şi când tacem, vorbim. Şi când trece o zi şi nu ne-am vorbit, ştim. Ea ştie, eu ştiu. Simţim dintotdeauna tot. Mai presus de relaţia mamă-fiică, e altceva, atât de inexplicabil şi atât de greu de descris. Eu şi mama! #ourpower is #ourlove (Puterea noastră este iubirea)”, – a scris Andreea Berecleanu pe contul de Instagram.

Andreea Berecleanu a fost căsătorită cu colegul său de breaslă, prezentatorul Andrei Zaharescu, împreună cu care are doi copii. Cei doi au divorțat în 2013, iar în urmă cu doi ani, îndrăgita prezentatoare TV a ajuns, din nou, în fața altarului la brațul medicului Constantin Stan. Luna trecută cei doi au sărbătorit doi ani de mariaj.

Citește și – Dima Trofim a participat la „Ultimul Trib” pentru a-și ajuta sora, însă nu a mai avut timp

Citește și – Nadine a dezvăluit drama prin care a trecut: „Aveam păduchi și râie”

Sursă foto: arhivă Unica, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter