Andreea Bănică nu-și va mai duce fiica la școală: „Am un sentiment ciudat …”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 12 septembrie 2022, 13:31

Recent, în mediul online, Andreea Bănică (42 de ani) a dezvăluit că a decis să nu-și trimită fiica la școală.

Andreea Bănică nu-și va mai duce fiica la școală: „Am un sentiment ciudat …”

„Am decis să nu îmi trimit prințesa la școală în sistemul hibrid pentru care optasem! Am un sentiment ciudat … trăim vremuri pe care nu îmi imaginam vreodată că le vom trăi.

Prefer să facă școala de acasă, online, pentru că i se permite acest lucru. Îmi doresc să scăpăm mai repede de acest virus covid-19 care ne pândește pe toți, care se răspândește atât de repede și care, pentru unii dintre noi, este letal.

Vreau să am grijă de familia mea, de bunicii în vârstă (bolnavi), de noi care ne îngrijim copiii. Ei au nevoie de noi sănătoși și în putere!

Mai e și faptul că am un spirit civic dezvoltat care nu îmi dă pace 🤷🏼‍♀️ poate că cei care citesc mesajul meu iau aminte 🤗 și vor lua măsuri și ei la rândul lor.

Nu ne-am închis în casă, nu trăim într-un glob de sticlă însă, pe cât putem, ne ferim în continuare de locurile aglomerate închise, ne dezinfectăm mereu și purtăm măști, ceea ce vă rog și pe voi să faceți! 🙏”, a scris artista, pe Instagram.

Fiul artistei încă nu a început grădinița

Fiica solistei, Sofia, a început școala săptămâna trecută. „Prima zi de școală a fost online. Neobișnuit, dar Sofia a zis că a fost bine. Ei îi place online și i se pare că se concentrează mai bine. 🙈

Peste o săptămână ar trebui să meargă oficial la școală, apoi tot online pentru că am ales un sistem hibrid. Noah încă nu a început grădinița, dar suntem în căutări și pentru el”, scria atunci vedeta.

Familistă convinsă, Andreea este căsătorită cu Lucian Mitrea, managerul ei. Cuplul are doi copii, o fiică și un fiu, Sofia (10 ani) și Noah (3 ani).

Foto: Instagram

Citește și:

Au devenit părinți după două sarcini la rând pierdute! Artista a adus pe lume un fiu

Andreea Bălan a avut un weekend de coșmar. Ce a pățit Clara, fetița ei cea mică

Adrian Nartea neagă faptul că a fost infectat cu noul coronavirus: „Nu am și nu am avut COVID”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter