Andreea Bălan, mesaj tulburător după crimele din Caracal: “Eu acum ce le învăț pe fetele mele? Să sune prima oară la 112 sau pe noi, părinții?!”

De Mădălina Manole, pe
Andreea Bălan, asemenea multor altor vedete și personalități publice, și-a expus părerea în mediul online despre crimele terifiante petrecute în Caracal.

Andreea Bălan, în vârstă de 35 de ani, s-a arătat de-a dreptul șocată și revoltată de situație, după ce a ascultat conversația dintre Alexandra Măceșanu, fetița răpită de criminalul din Caracal, și operatorul de la 112: “Dacă copilului meu i s-ar vorbi la 112 așa cum a vorbit acel polițist cu Alexandra, nu știu ce aș face… Adică, aș face multe și mai ales i-aș face lui. Frustrarea și furia unui părinte nu au limite.  Să îi vorbească atât de civilizat și frumos Alexandra și el sa o ia la mișto, să o mai și mintă: «Ajunge în 2 minute echipajul», e bătaie de joc. Și mai are tupeul în public să spună că nu a făcut așa. Am plâns când am ascultat vocea Alexandrei și mi-am imaginat ce e în sufletul părinților ei și m-am speriat.

Nu vreau ca nimeni să treacă prin ce trec ei acum. Îmi pare tare… tare rău. Eu acum ce le învăț pe fetele mele: să sune prima oară la 112 în caz de pericol sau pe noi, părinții?!”, – a scris Andreea Bălan pe pagina sa de Facebook.

Sursă foto: Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter