Andreea Bălan, goală în cel mai nou videoclip

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 27 mai 2020, 14:52
Andreea Bălan și-a șocat fanii după apariția teaserului celui mai nou videoclip al său, „Am crezut în Basme”. Artista a renunțat la o parte din haine și poartă doar o pereche de jeansi.

Într-unul din cadrele de 15 secunde ale teaserului, Andreea apare alături de un bărbat, într-o ipostază cu totul neobișnuită: topless.

„Dragilor, acesta este teaserul noului videoclip „Am crezut în Basme” care se va lansa marți, 26 mai,. Abia aștept să îl vedeți și sper să vă placă”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

Citește și: Ce face Andreea Bălan când George Burcea vine în vizită la fetițe

Înainte de apariția acestui teaser, cântăreața a postat pe rețeaua de socializare o imagine din timpul filmărilor, unde se poate vedea că nu poartă nimic în partea de sus a corpului, alături de mesajul: „Azi filmez un nou videoclip, o piesă de suflet despre mine, despre iubire și despre basme”.

 

View this post on Instagram

 

Azi filmez un nou videoclip, o piesa de suflet despre mine, despre iubire si despre basme 📽 #AmCrezutInBasme #newvideo

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on


Artista s-a despărțit în urmă cu patru luni de George Burcea, cu care are două fetițe: Ella și Clara. Deși a trecut printr-o perioadă dificilă pe plan personal, ea continuă să își încânte fanii cu piese și videoclipuri noi care vorbesc, în general, despre viața ei.

La scurt timp după ce s-a despărțit de soțul ei, Bălan a lansat piesa „Inimă de fier”.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter