Andreea Bălan, din nou la spital. Clara, fiica ei cea mică, a avut nevoie de ajutorul medicilor

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 06 iunie 2019, 12:51
Problemele se țin lanț, din păcate, pentru Andreea Bălan (34 ani). După ce la începutul primăverii, atunci când a născut-o pe Clara, artista a trecut printr-un stop cardiac și, ulterior, prin mai multe intervenții chirurgicale cu anestezie totală, pentru a i se îndepărta niște hematoame, acum, Andreea a ajuns din nou la urgențe, de această dată cu micuța Clara (3 luni). 

În vlogul ei, Andreea Bălan a menționat că s-a dus la medic cu fetița ei cea mică după ce aceasta nu făcuse pipi timp de 12 ore. „Mergem la doctor cu Clărița pentru că nu a făcut pipi de 12 ore. Când am venit la șapte și jumătate acasă, mama mi-a zis: Vezi că n-a făcut de câteva ore. Și azi, la șase dimineața, când i-am dat să mânănce, scutecul tot nu era ud. Un bebeluș să nu facă pipi 12 ore, e nasol. Și pediatra mi-a zis să merg la spital”.

Cântăreața a mai ținut să precizeze și faptul că fiica ei cea mare, Ella (3 ani), a luat un virus de la grădiniță și a făcut enterocolită. Aceasta i-a dat, cel mai probabil, virusul și Clarei, drept urmare cea mică s-a îmbolnăvit și ea.

„Probabil că o vor hidrata, îi vor face o perfuzie. Această deshidratare probabil vine în urma faptului că are și ea enterocolită, și are un virus”, a menționat Andreea în vlogul ei.

În ciuda problemelor de sănătate ale Clarei, artista și soțul ei au reușit să facă haz de necaz pe seama faptului că mersul la spital i-a făcut să petreacă timp de calitate împreună la 7 dimineața, dar și pentru că pediatra le-a cerut un scutec murdar de-al fetiței, pentru analiza scaunului, iar ei au mers cu el la spital, într-o pungă de cadou.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter