Andreea Bălan, dezvăluiri despre rolul de mamă singură la FRESH by UNICA: „Mi se pare mult mai bine așa” / Exclusiv

De Cristina Manea, pe Ultimul update Miercuri, 05 aprilie 2023, 17:00

Andreea Bălan este invitată miercuri, 8 martie, la FRESH by UNICA, emisiune în cadrul căreia face dezvăluiri surprinzătoare despre cum și-a găsit echilibrul, despre cum i-a iertat pe toți cei care i-au greșit și relatează amănunțit de ce este fericită în postura de mamă singură.

Primăvara este anotimpul renașterii, iar invitata noastră a dovedit de mai multe ori că poate renaște asemeni unei păsări Phoenix! A cunoscut succesul de mic copil, a pierdut tot și a luat-o de la capăt! Momentul în care inima i s-a oprit, pentru câteva clipe, atunci când a adus pe lume al doilea copil, a fost cel în care a primit o nouă șansă la viață, pe care și-a promis că o să o trăiască frumos și demn!

Pe 8 martie sărbătorim femeia și am ales să vă prezentăm povestea uneia dintre cele mai cunoscute artiste de la noi: Andreea Bălan. Exclusiv, la FRESH by UNICA, cântăreața face dezvăluiri surprinzătoare despre cum a ajutat-o meditația să-și găsească liniștea și să îmbrățișeze cu blândețe experiențele mai puțin plăcute pe care le-a trăit, dar și despre rolul de mamă singură în care se simte fericită.

Andreea Bălan, dezvăluiri la FRESH by UNICA despre rolul de mamă singură

După divorțul de George Burcea, cântăreața își crește fetițele ajutată de mama ei, fără sprijinul fostului soț. Deciziile asupra copiilor îi aparțin în totalitate vedetei și este împlinită cu viața pe care o trăiește după multe experiențe dezamăgitoare. Andreea Bălan ne-a dezvăluit că își planifică programul în așa fel încât să petreacă timp prețios cu Ela și cu Clara.

„Mama locuiește cu noi și e foarte important să ai pe cineva care să fie zi de zi în casă. Și mama e cea care ține casa, de la cumpărături, la casă, la tot ce ține de organizarea casei. Și atunci mie îmi permite timpul să mă ocup de carieră. În fiecare zi eu le iau de la grădiniță și apoi petrecem câteva ore împreună, fie mergem la mall, fie la cățărat, fie patinăm, tot felul de activități. (…)

Nu pot să spun că sunt atât de ocupată. Adică cel mai mult nu le văd poate o zi, două când am la „Te cunosc de undeva” filmări de dimineață până seara și ajung seara acasă și ele dorm. Dar nu sunt atât de ocupată pentru că, repet, acum totul merge bine. (…)

Eu îmi fac programul așa cum doresc și de multe ori refuz. Refuz anumite proiecte sau emisiuni ca să stau acasă. Nici nu mai e nevoie, că eu acum nu mai sunt în promovare, adică nu mai trebuie să fac ceva pentru a deveni cunoscută. Eu acum doar trebuie să mențin ceea ce am, prin muzică, prin dans, prin televiziune, prin multe lucruri. Și oamenii mă iubesc din diferite motive, fie pentru cum dansez, cum cânt, emisiuni și nu mai e nevoie să mai fac ceva, trebuie doar să mențin.” a spus Andreea Bălan la FRESH by UNICA.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Andreea Bălan: „Nu regret absolut nimic”

Totul s-a schimbat pentru cântăreața care s-a lansat în trupa André, alături de Andreea Antonescu, după ce a devenit mamă. Succesul colosal pe care l-a avut când ea avea doar 13 ani i-a schimbat viața, dar i-a și afectat copilăria, trăind experiențe care au maturizat-o forțat.

De când a devenit mamă, Andreea Bălan are parte de-o viață nouă și încearcă să le ofere fetițelor ei copilăria pe care ea nu a trăit-o, viața perfectă pe care ea și-a dorit-o, dar nu a avut-o, fără traume și lipsuri materiale.

„Mi-am dorit dintotdeauna doi copii și mă bucur foarte mult că am două fetițe și că au vârste apropiate. Și viața ți se schimbă în totalitate, un părinte știe. Adică, dintr-o dată, punctul de gravitație nu mai ești tu, e copilul tău.

(…) Indiferent de cum e viața mea și faptul că am divorțat, eu sunt foarte fericită cu ceea ce s-a întâmplat. Pentru că, acum, eu cu mama le cresc, noi le educăm cum dorim noi, le oferim tot ce e mai bun.

Nu regret absolut nimic din ce s-a întâmplat și mi-am asumat orice decizie! Nu mi se pare greu să fii mamă singură și să-ți crești copiii singură, nu mi se pare greu! Adică, spun asta pentru toate mamele care sunt în această situație, din contră, în anumite aspecte, mi se pare mult mai bine așa!” a declarat Andreea Bălan la FRESH by UNICA.

Andreea Bălan: „E minunată viața când tu iei deciziile și faci ce vrei tu”

Artista își crește fetițele în armonie și este fericită deoarece deciziile în privința lor le ia singură. După divorțul de fostul soț, Andreea Bălan este ajutată strict de mama ei în educarea copiilor.

„E minunată viața când tu iei deciziile și faci ce vrei tu. E minunat că nu trebuie să te mai consulți. În fine, în situația de față, tatăl lor e și mult plecat și atunci toate deciziile le iau eu, nu trebuie să mă consult cu el și e minunat. Adică, mie îmi convine așa!” a precizat Andreea Bălan la FRESH by UNICA.

Întregul interviu cu Andreea Bălan îl veți putea vedea miercuri, 8 martie, pe canalul oficial de YouTube unica.ro, acolo unde găsiți toate emisiunile FRESH by UNICA, dar și pe pagina de Facebook. De altfel, vă invităm să ne urmăriți pe toate platformele noastre pentru a face parte din cea mai fresh comunitate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter