Andreea Bălan, declarații cutremurătoare despre stopul cardio-respirator suferit

De Unica.ro, pe

Invitată în podcastul Acasă la Măruță, Andreea Bălan (36 de ani) a vorbit despre copilăria ei, despre carieră, dar și despre stopul cardio-respirator suferit în anul 2019. În timpul celei de-a doua operații de cezariană, din cauza unei condiții extrem de rar întâlnite, embolie amniotică, prin care lichidul amniotic pătrunde în sângele mamei, artista a suferit un stop cardio-respirator.

Andreea Bălan, declarații cutremurătoare despre stopul cardio-respirator suferit

Printre altele, Andreea a mărturisit că nu a realizat cât de gravă era starea ei imediat după cele întâmplate. „Când m-am trezit, eram foarte sedată și nu am înțeles exact ce s-a întâmplat. (…)

Sunt în viață? Da? Gata, hai ce avem, avem contracte? Deci trebuie să fac reclamă. La lapte? L-am postat a doua zi. Oamenii nu înțelegeau, ziceau că e făcătură. Apoi am dat interviu și la Capatos a treia zi. Deși eram cocoșată de durere. La Capatos am zis: «Da, sunt foarte bine, mi-am revenit»”, a dezvăluit solista.

„Am înțeles după 10 zile, când am ajuns acasă. Mi-a țâșnit sângele din operație. A trebuit să ajung la Urgență, atunci am realizat. M-au deschis iar, m-au trimis iar acasă, la 3-4 zile, și apoi am ajuns la spital iar, a treia oară.

Atunci am stat în spital mult, 10 zile, 12 zile. Cea mai grea operație a fost a treia, eram deschisă a treia oară în decurs de o lună. M-au durut foarte tare, operația în sine și recuperarea, nu mai aveam anestezia din spate, de la naștere.

M-a doborât, a treia operație m-a doborât psihic. Am avut nevoie de mult timp să-mi revin. (…) Fetele mele mi-au dat putere, trebuia să trăiesc pentru ele. Ce m-a doborât a fost că, știi, la 30 și ceva de ani ai impresia că ești invincibil, că moartea sau bătrânețea sunt departe și să te trezești de trei ori pe același pat, la Terapie Intensivă, legată de aparate, într-o lună, înțepată peste tot, realizezi cât de fragili suntem de fapt. Atunci am realizat că dacă nu am sănătate nu am nimic”, a adăugat solista.

Citește și:

Andreea Bălan, despre relația cu artistul Keo: „Ne regăseam la un nivel foarte profund”

Andreea Bălan, primele declarații despre căsătorie după divorțul de George Burcea

De ce nu se mută Andreea Bălan și iubitul ei, Tiberiu Argint, împreună?

Andreea Bălan: „Pierdusem o parte din mine”

„Urlam după morfină. Mă durea atât de tare că urlam. Căderea a fost după a treia operație”, a completat. Deși a fost criticată, Andreea și-a respectat contractele de publicitate semnate înaintea incidentului.

„Tatăl meu îmi repeta mereu [în copilărie]: «Avem contract!». Aveam contract și trebuia respectat. M-a durut că oamenii au zis că e făcătură pentru că adevărul meu era îngrozitor, era crunt. Pierdusem o parte din mine”, a mai spus Andreea.

„S-a oprit inima și m-am și sufocat, da. A trebuit să-mi facă transfuzie de sânge, vreo 2l, am înțeles. Sângele era contaminat. Și nu există o explicație, se întâmplă foarte rar. E un caz la 80 de mii. M-am gândit: «De ce mie?»”, a încheiat.

Din fostul mariaj cu actorul George Burcea (33 de ani), Andreea are două fiice, Ella Maya (4 ani) și Clara Maria (2 ani). În prezent, solista formează un cuplu cu Tiberiu Argint.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter