Andreea Bălan a avut un weekend de coșmar. Ce a pățit Clara, fetița ei cea mică

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 22 septembrie 2020, 00:48

Andreea Bălan și-a petrecut acest sfârșit de săptămână îngrijindu-și fetița,  care se pare că a răcit.

Micuța Clara (1 an și jumătate) a avut nevoie de tratament medicamentos și de aerosoli pentru a-și reveni. Așa cum ne-a deja, vedeta și-a expus și de această dată copiii pe rețelele de socializare, postând fotografii cu fetița bolnavă în timp ce face aerosoli și se chinuiește să adoarmă.

Citeşte şi: Andreea Bălan, primele declarații după ce s-a spus că ar fi infectată cu coronavirus: ”10 zile nu am avut niciun simptom”

Cântăreața a făcut un Instastory în mijlocul nopții, în timp ce încerca să-și îngrijească fetița. Din postarea sa reiese că, abia în zorii zilei, în jurul orei 6:00, Clara a reușit să se ațipească lângă sora ei cea mare, Ella.

Citește gratuit ediția de septembrie a revistei Unica. O găsești AICI

În primăvara acestui an, Andreea Bălan a anunțat că s-a despărțit de George Burcea, după ce bărbatul i-ar fi aruncat cuvinte grele și ar fi părăsit casa în care locuia cu artistă și cele două fetițe pe care le au împreună, Clara și Ella. În prezent, cei doi se află în plin proces de divorț, iar Andreea Bălan a surprinsă de mai multe ori în compania lui Tiberiu Argint, un manager de vânzări la o companie de lux, despre care se zvonește că ar fi noul său iubit.

Surse foto – Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter