Andreea Antonescu și soțul ei vor să înfieze un copil

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 23 mai 2017, 07:55
Andreea Antonescu și soțul ei, Traian, au anunțat că nu se pune problema unui divorț, așa cum se zvonea și, mai mult, că plănuiesc să-și mărească familia prin adopția unui copil. 

Dacă anul trecut spunea că se bucură de micuța Sienna și că nu plănuiește să devină din nou mamă, astăzi Andreea Antonescu a declarat că și-ar dori un băiețel pe care ar vrea să-l înfieze. Andreea și Traian au fost invitați în emisiunea ”La Măruță”, unde au vorbit despre familia lor.

Chiar am avut discuția ieri. Ne gândim să înfiem”, a spus Traian, citat de Libertatea.ro. „Abia ieri am reușit să dezbatem acest subiect și poate într-o zi, cine știe? Ne-am dori un băiețel”, a completat Andreea Antonescu.

Nu am divorțat, ne iubim foarte mult. Încercăm să fim cât mai mult împreună. Relația la distanță funcționează foarte bine. Câteva pauze de 3 săptămâni, o lună. Stăm despărțiți 2 luni pe an”, a mai spus Traian. Iar soția lui a completat: „Suntem într-o relație de 13 ani. Știm ce vrem de la viață. Avem o fetiță superbă. Scopul amândurora a fost de a avea o familie frumoasă încă de la început.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter