Andreea Antonescu, la un pas de moarte în copilărie: „Făceam citostatice”

De Unica.ro, pe

Andreea Antonescu a fost diagnosticată la o vârstă foarte fragedă cu sindromul nefrotic mixt, o afecțiune a rinichilor. Deși medicii nu i-au dat atunci prea multe șanse de supraviețuire, artista s-a vindecat ca prin minune.

Andreea Antonescu a dezvăluit că la vârsta de 2 ani a trecut prin momente de cumpănă, după ce medicii au descoperit o infecție la ambii rinichi. Vedeta a fost internată la Institutul Fundeni timp de șase luni, acolo unde a urmat și un tratament cu citostatice.

Citește și: Andreea Antonescu, despre o nouă relație amoroasă: „Sunt foarte pregătită!”

Andreea Antonescu, în lacrimi, în emisiunea lui Măruță: ”E singurul lucru care mi-a mai rămas!”

Andreea Antonescu are o relație specială cu fiica ei, Sienna. „E pasionată de tot ce înseamnă design vestimentar”

Andreea Antonescu, la un pas de moarte în copilărie: „Făceam citostatice”

Când am fost micuță am fost foarte bolnavă, am suferit de un sindrom nefrotic mixt, e pentru prima oară când eu dezbat acest subiect. A fost o infecție la ambii rinichi, am fost internată în Fundeni la vârsta de 2 ani, am fost internată timp de 6 luni de zile, am prins acolo două Crăciunuri.

Șansele ca eu să trăiesc erau minime, acesta a fost și motivul pentru care medicii i-au recomandat tatălui meu să încerce să mai facă un copil pentru a nu o pierde și pe mama, pentru că ea mă iubea destul de tare, a mărturisit Andreea Antonescu într-o emisiune online.

Artista a mai spus că vindecarea a fost considerată o minune. Însă a fost nevoită să respecte anumite restricții, potrivit impact.ro.

Acum sunt bine, încerc să am un regim alimentar sănătos, nu mai mănânc atât de multe dulciuri.

Am mai avut o problemă doar după ce m-am întors de la Survivor, din Republica Dominicană. Nu aș fi participat, dacă aș fi simțit că mă expun vreunui risc. În copilărie, mi-aș fi dorit să fac sport, dar nu am avut voie.

A trebuit să țin boala sub control. M-am protejat extrem de mulți ani. Nu am mâncat sărat, nu am stat la plajă și nici în apă, ci mereu sub umbrelă, dacă era soare. Uneori, beau și câte zece litri de apă pe zi, a mărturisit artista.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter