Cât de mare a crescut fetiţa Andreei Antonescu!

De Geo Berciu, pe

Andreea Antonescu a devenit mamă în 2011, iar fetiţa ei Sienna a împlinit de curând trei ani.

Andreea Antonescu este foarte mândră de „prinţesa” ei, cum o alintă, şi are toate motivele. „Sienna e frumoasă, deşteaptă, cuminte, sociabilă, vorbeşte două limbi… perfectă! Cântă toată ziua şi danseaă! Îşi schimbă costumaţiile la fiecare 5 minute şi intră în pielea fiecărui personaj Disney! E mare fană ca şi mama ei”, a mărturisit Andreea Antonescu, care anul trecut şi-a răsfăţat micuţa cu o excursie la Disney.
Cât de mare a crescut fetiţa Andreei Antonescu!

De altfel, Sienna, care de curând a câştigat titlul de miss la un concurs la grădiniţă, este răsfăţata întregii familii şi nu numai. În ciuda celor vehiculate de presă privind animozităţile dintre Andreea Bălan şi Andreea Antonescu, aceasta a dorit ca fosta ei colegă de trupă să devină naşa celei mici, motiv de mare bucurie pentru artistă.
Cât de mare a crescut fetiţa Andreei Antonescu!

„Cu finuta mea draga Sienna, cea mai frumoasa, desteapta, cuminte si dragalasa fetita din lume! Sunt mandra ca sunt nasa ei! Multumesc din suflet Andreea Antonescu pentru aceasta onoare!”, a scris Andreea pe internet lângă pozele în care apare alături de fetiţă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter