Andreea Antonescu e din nou în cea mai bună formă. Concurenta de la „America Express” și-a recăpătat silueta după ce a născut

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Marți, 17 ianuarie 2023, 16:52

Andreea Antonescu (40 de ani) a devenit din nou mămică la sfârșitul anului trecut și este mai fericită ca niciodată. Cântăreața și-a recăpătat deja silueta și afișează o formă fizică de invidiat.

Fosta membră a trupei “Andre” a adus pe lume, pe 19 decembrie 2022, o fetiță frumoasă și sănătoasă și a făcut marele anunț pe rețelele de socializare.

Andreea Antonescu a topit kilogramele acumulate în sarcină: „Mă simt împlinită și fericită!”

„Acum 11 ani am înțeles ce înseamnă să ai parte de un miracol în viață… @sienna_spak. Plină de emoții și cu o bucurie de nedescris vreau să vă anunț că astăzi am născut o fetiță perfect sănătoasă și îl trăiesc pe cel de-al doilea. Mă simt binecuvântată, recunoscătoare, împlinită și fericită!”, a transmis Andreea Antonescu, pe pagina sa de Instagram.

Citeşte şi: Sienna i-a făcut o surpriză de proporții mamei sale. Andreea Antonescu nu s-a așteptat nicio clipă la asta: „Fără ca eu să știu”

Nu a trecut nici o lună de la nașterea celui de-al doilea copil, că artista și-a și recăpătat forma fizică de dinaintea sarcinii. Andreea Antonescu a vorbit, tot în mediul online, unde este mereu activă, despre redobândirea spectaculoasă a fizicului, la doar trei săptămâni după ce a devenit din nou mămică. În timpul sarcinii, Andreea a luat în greutate circa 9-10 kilograme, dar a reușit să scape rapid de ele.

Cum a slăbit Andreea Antonescu: „Nu contează că am 40 de ani!”

Concurentă la America Express 2023, Andreea este foarte mândră de reușita ei și își îndeamnă fanii să-și urmeze visurile, indiferent de ce obstacole le apar în viață.

Mi-am revenit fizic! Nu contează că am 40 de ani, ca am născut de 3 săptămâni… am reușit să revin la forma inițială, pe lângă faptul că am mai primit de la Dumnezeu încă o minune de fetiță.

Ai încredere în visurile tale, în tine și în ce îți e menit în această viață, restul sunt detalii.” – a fost mesajul artistei.

Citeşte şi: Andreea Antonescu are o relație specială cu fiica ei, Sienna. „E pasionată de tot ce înseamnă design vestimentar”

Reacțiile fanilor când au văzut-o

Fanii vedetei nu au ezitat să-i trimită o mulțime de mesaje de felicitări pentru realizarea ei:

„Zici că nici nu ai născut, felicitări arăți Superb!”

„Te invidiez, Andreea!”

„Ador mamele care sunt si femei! Punct!”

„Wow! Arăți fabulos! Super outfitul!”

„Ești sexy, frumoasă!” – i-au transmis unii internauți.

Legat de schimbările hormonale prin care a trecut, în ultimele luni, concurenta de la “America Express” a spus că este nevoie de timp pentru a depăși “perioadele mai grele după naștere”. Andreea Antonescu a explicat că experiența de mama te transformă, dar dacă ai grijă de psihic  și de suflet, poți depăși orice greutăți.

„Să rămânem raționale pe cât posibil!”

Toate trecem și prin perioade mai grele după naștere din cauza hormonilor care ne fac să vedem lucrurile în diverse moduri. Grija față de bebe, schimbările radicale din viețile noastre, chiar dacă poate mai avem experiența unui alt copilaș sunt cele care își pun amprenta asupra noastră și ne transformă.

Important e să nu ne pierdem de noi, să rămânem raționale pe cât posibil. E doar vorba de timp, pentru că la un moment dat ne vom ridica și ne vom reveni total.

Citeşte şi: Andreea Antonescu a divorțat de Traian Spak. Cum se înțelege artista cu fostul soț

Până atunci trebuie să ne focusăm pe bebeluși, să avem deci grijă de sufletul nostru și de psihic, să ne creăm o stare de bine ajutate de cei dispuși să ne-o ofere și să ne înțeleagă. Restul, cum spuneam, sunt detalii.” – a scris cântăreața, pe conturile de socializare.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter