Andreea Antonescu a decis: Andreea Bălan nu va fi nașa celui de-al doilea copil

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 09 noiembrie 2022, 12:16

Andreea Antonescu, însărcinată pentru a doua oară, a dezvăluit că de această dată nașa nu va mai fi prietena și colega ei, Andreea Bălan. Totodată, artista a făcut primele declarații despre sarcină.

Andreea Antonescu, în vârstă de 40 de ani, a anunțat în luna august a acestui an că este însărcinată pentru a doua oară. Tot atunci, artista a dezvăluit că trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de tatăl copilului care urmează să vină pe lume, jurnalistul Victor Vrînceanu.

Andreea Antonescu face dezvăluiri despre sarcină: „Sunt o norocoasă, nu am pofte”

A doua minune din viața mea! Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de Victor Vrînceanu. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre! a scris artista pe rețelele de socializare în urmă cu câteva luni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Antonescu (@andreeaantonescu)

Deși urmează să devină părinți, cei doi îndrăgostiți nu se grăbesc să se căsătorească. Andreea Antonescu a mărturisit că momentan au alte priorități.

Să le luăm treptat. Să terminăm cu sarcina, cu botezul, și vedem ce ne rezervă viața, a mărturisit artista.

Cine este iubitul Andreei Antonescu

Andreea Antonescu a dezvăluit că are un nou iubit la sfârșitul lunii februarie. Inițial, artista nu a vrut să ofere prea multe detalii pentru că relația era la început.

Este jurnalist, dar nu doresc să-i dau numele. Ne cunoșteam de mai mulți ani, am fost prieteni. Suntem împreună de trei luni. Da, îmi doresc să mă recăsătoresc și mai vreau un copil.

Mama îl cunoaște deja. L-a văzut și Sienna, dar nu i-am spus încă cine e, a spus atunci solista, potrivit Libertatea.

În momentul în care a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară, aceasta a spus că bărbatul pe care îl iubește și căruia îi va dărui un copil este jurnalistul sportiv Victor Vrînceanu.

Andreea Bălan nu va fi nașa celui de-al doilea copil al fostei colege de trupă

În cadrul unui eveniment care a avut loc recent în Capitală, cântăreața a povestit pentru emisiunea Xtra Night Show că se bucura de o perioadă extrem de frumoasă pentru că are o sarcină ușoară.

Sunt o norocoasă. Este foarte ușor. M-aș fi așteptat să fie puțin mai greu pentru că au trecut câțiva ani buni (n.r – de la prima sarcină). Sunt super mândră de tot ce trăiesc în momentul ăsta, a spus entuziasmată artista.

Totodată, aceasta a dezvăluit că nașa bebelușului nu va ma fi Andreea Bălan, cea care i-a botezat primul copil.

De data aceasta vor fi alți nași, a mărturisit Andreea Antonescu.

La ce aliment nu poate renunța Andreea Antonescu nici măcar în sarcină

În ceea ce privește sarcina, cântăreața a mărturisit că nu ține o dietă specială, dar încearcă să mănânce cât mai sănătos. Aceasta a dezvăluit că deși nu are pofte, continuă să mănânce foarte multă ciocolată.

Mănânc ce știu că este sănătos. Sunt o norocoasă, nu am avut pofte nici de data aceasta. Nu pot să zic că sunt lucruri pe care le refuz. Mănânc în continuare foarte multă ciocolată, lucru pe care îl fac de o viață.

Citește și: Joana Benedek s-a căsătorit la 50 de ani. Actrița a purtat o rochie de mireasă spectaculoasă

Adriana Bahmuțeanu vrea să facă nunta în același timp cu botezul: „E an cu surprize!”

Theo Rose, primele declarații despre despărțirea de Alex Leonte: „Am vrut să se întâmple cu discreție”

Prima soție a lui Cătălin Crișan s-a reinventat. Lucia Bubulac a ajuns în Top 100 de femei de succes din România!

Cum a reacționat Sienna, fetița Andreei Antonescu, la vestea că mama ei este însărcinată

Andreea Antonescu mai are o fetiță de 11 ani, pe nume Sienna, din căsnicia cu Traian Spak. Andreea și Traian s-au separat în vara anului 2019. Atunci, cântăreața și fiica ei au revenit din Statele Unite ale Americii la Galați.

Artista a povestit că Sienna este extrem de încântată de faptul că va avea un frățior sau o surioară.

Este foarte fericită, ea și-a dorit foarte mult. Mi-a zis că mă va ajuta foarte mult. Mă protejează mult și mereu îmi spune: mami, ai grijă să fie burtica bine, să nu faci efort.

Cele două au o relație specială. Invitată anul trecut în emisiunea Vorbește Lumea, solista a mărturisit că și-a dorit să fie cea mai bună prietenă a fetiței ei.

Mi-am făcut ca scop în viață să fiu cea mai bună prietenă a fiicei mele, să aibă încredere în mine, să-mi ceară mie sfaturi. (…) Mulțumesc lui Dumnezeu, am un copil perfect. Este foarte responsabilă, cu foarte mult bun simț și foarte dedicată oricărui proiect în care se implică. E minunat.

Îmi dau seama că viața e plină de surprize și nu întotdeauna din categoria celor plăcute. Vreau să treacă prin toate etapele vieții, dar n-aș vrea să sufere, cu toate că e un proces natural. Atât timp cât nu suferi, nu îți dai seama când ești fericit. Mi-aș dori să o pot proteja din toate punctele de vedere, din păcate știu că e singurul lucru pe care nu-l pot face, a povestit atunci Andreea Antonescu.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter