Andreea Antonescu, despre o nouă relație amoroasă: „Sunt foarte pregătită!”

De Unica.ro, pe

În 2019, Andreea Antonescu (38 de ani) și Traian Spak au decis să pună punct relației de 13 ani pe care o aveau. Cei doi au împreună o fată, Sienna (10 ani), și au rămas, după despărțire, foarte apropiați.

Fosta componentă a trupei Andre nu și-a refăcut viața amoroasă după separare, concentrându-se mai mult pe carieră și pe creșterea fetiței, dar acum spune că este pregătită pentru o nouă relație, fie ea cu foatul soț sau cu un alt bărbat.

„Atâta timp cât găsesc persoana potrivită, da, bineînțeles! Sunt foarte pregătită!”, a spus Andreea, întrebată de redactorii de la click.ro dacă are de gând să să-și găsească un nou partenerul de viață.

Citeşte şi: Oana Lis, despre sacrificiile ei pentru Viorel Lis: „Dacă nu făceam asta, el nu ar mai fi fost azi în viață”

Citeşte şi: De ce nu s-a căsătorit Cătălin Scărlătescu până acum

Citeşte şi: Anamaria Prodan, mesaj dur: „Luați mâinile de pe Reghecampf și familia mea! Este stop-joc!”

Citeşte şi: Ștefania, dur criticată pentru ținuta de la nunta Roxanei Ionescu: „În sutien? Nu reprezinți nimic social!”

Legat de împăcarea cu fostul soț, cântăreața a menționat că orice este posibil: „Știi cum e! Niciodată să nu spui niciodată! Pe de altă parte, rațional vorbind, îți voi spune acum că nu există varianta asta, habar nu am, o să vedem ce ne rezervă viitorul! Dar, în general, sunt o persoană care dacă pornește pe un drum, merge până la capăt, indiferent de orice și nu îmi amintesc ca în această viață să fi ajuns din nou asupra unei hotărâri și să schimb direcția, nu.”

Andreea Antonescu și Traian Spak s-au cuplat în 2005, iar în 2013 au decis să-și lege oficial destinele.

Chiar dacă s-au separat, cei doi au rămas prieteni de dragul fetiței.

Andreea Antonescu, despre o nouă relație amoroasă: "Sunt foarte pregătită!"

„S-a dus romantismul, ca să zic așa, dar avem o relație super frumoasă. Suntem apropiați, suntem prieteni și vom fi mereu, doar avem un copil împreună. Avem o relație așa de mișto încât chiar zilele astea mama și fratele meu sunt la el în America. Au plecat pe 2 ianuarie și își fac acolo vacanța, până pe la sfârșitul lunii. Nu mai formăm un cuplu dar, vom fi mereu prieteni”, povestea Andreea Antonescu, în urmă cu câteva luni.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter