Andreea Antonescu are o relație specială cu fiica ei, Sienna. „E pasionată de tot ce înseamnă design vestimentar”

De Adelina Duinea, pe

Din fostul mariaj cu Traian Spak, Andreea Antonescu are o fiică, Sienna, în vârstă de 10 ani. Andreea și Traian s-au separat în vara anului 2019. Atunci, cântăreața și Sienna au revenit din Statele Unite ale Americii la Galați. Invitată în emisiunea Vorbește Lumea, solista a vorbit despre relația specială dintre ea și Sienna.

Andreea Antonescu are o relație specială cu fiica ei, Sienna. „E pasionată de tot ce înseamnă design vestimentar”

„Sienna este la școală, este foarte bine, s-a întors recent din State. A avut o vacanță de vis. S-a întâlnit cu tati, au petrecut acolo câteva luni bune, e foarte bine”, a povestit Andreea. „E pasionată de tot ce înseamnă design vestimentar și chiar urmează un astfel de curs de design vestimentar în Galați. Este foarte încântată și foarte talentată, sunt mândră de ea”, a mai spus.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Andreea Antonescu, despre o nouă relație amoroasă: „Sunt foarte pregătită!”

Andreea Antonescu, în lacrimi, în emisiunea lui Măruță: ”E singurul lucru care mi-a mai rămas!”

Andreea Antonescu, pe mâinile medicilor. Ce s-a întâmplat cu artista

„Mi-am făcut ca scop în viață să fiu cea mai bună prietenă a fiicei mele, să aibă încredere în mine, să-mi ceară mie sfaturi. M-am bucurat pentru o bună perioadă de timp de asta, dar de anul trecut, de la 1 iunie, cu durere în suflet, mi-am dat seama că sunt doar pe post de șofer al copilului meu și al prietenilor ei implicit”, a continuat.

„Când mergem la film mă anunță în ultimul moment: «Mami, intrăm doar noi, tu du-te la o cafea». Dacă mergem la pizza deja știu că rezerv două mese diametral opuse. Mulțumesc lui Dumnezeu, am un copil perfect. Este foarte responsabilă, cu foarte mult bun simț și foarte dedicată oricărui proiect în care se implică. E minunat”, a completat.

„Îmi dau seama că viața e plină de surprize și nu întotdeauna din categoria celor plăcute. Vreau să treacă prin toate etapele vieții, dar n-aș vrea să sufere, cu toate că e un proces natural. Atât timp cât nu suferi, nu îți dai seama când ești fericit. Mi-aș dori să o pot proteja din toate punctele de vedere, din păcate știu că e singurul lucru pe care nu-l pot face”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter