Andreea Antonescu a divorțat de Traian Spak. Cum se înțelege artista cu fostul soț

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 29 noiembrie 2022, 14:17

Andreea Antonescu și Traian Spak au divorțat. Se pare că artista nu mai este căsătorită în acte cu tatăl Siennei de când Andreea a fost dusă în America, în urmă cu două luni. 

Andreea Antonescu a oferit detalii despre divorțul de Traian Spak. Cei doi sunt despărțiți de aproape 5 ani, însă divorțul a avut loc abia acum două luni deoarece afaceristul locuieste în Statele Unite ale Americii.

Ce relație are Andreea Antonescu cu fostul soț

Frumoasa cântăreață și fostul partener de viață, cu care are o fetiță în vârstă de 11 ani, au luat-o pe drumuri separate la scurt timp după ce s-a aflat că vedeta este însărcinată pentru a doua oară. După divorțul de Traian Spak, Andreea Antonescu rămâne cu o casă în Statele Unite ale Americii pe care nu are de gând să o vândă.

„Da, am divorțat. Nu îmi doresc să dau detalii despre acest lucru. Mi se par prea intime aceste lucruri.
Eu și Traian suntem foarte buni prieteni și atunci fiecare este fericit de bucuriile și realizările celuilalt”, a spus Andreea Antonescu pentru click.ro.


VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice? 

Fiica Andreei Antonescu va studia în America

Fata Andreei Antonescu și a lui Traian Spak, Sienna, a decis să rămână cu tatăl său pentru a putea studia în Statele Unite are Americii. Artista adoră să petreacă cât mai mult timp cu fiica sa, motiv pentru care a mers în America ca să stea câteva săptămâni cu Sienna.

„Sienna a ales să facă școala în State și era normal să petrec timp cu ea, mai ales că lipsisem pe toată perioada America Express! Am profitat amândouă la maximum de fiecare secundă, am clădit amintiri frumoase!”, a mai spus Andreea Antonescu pentru cei de la clik.ro.

Andreea Antonescu, mamă de fată pentru a doua oară

În prezent, Andrea Antonescu trece printr-o perioadă minunată. Solista în vârstă de 40 de ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu jurnalistul Victor Vrînceanu, alături de care va deveni mamă pentru a doua oară.

Sursa Foto: Instagram/Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter