Andreea Antonescu a anunțat sexul celui de-al doilea copil: „Suntem fericiți, emoționați și mândri totodată”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 14 noiembrie 2022, 10:21

Andreea Antonescu a dezvăluit pe rețelele de socializare sexul celui de-al doilea copil. Cu această ocazie, artista a publicat și o fotografie alături de iubitul ei, Victor Vrînceanu.

Andreea Antonescu și iubitul ei vor avea o fetiță

Andreea Antonescu, în vârstă de 40 de ani, va deveni mamă pentru a doua oară. Pentru că se apropie momentul nașterii, artista a realizat o ședință foto profesională cu burtica de gravidă, și a publicat două dintre imagini pe rețelele de socializare.

Trec pentru a doua oară printr-o perioadă minunată a vieții mele, așa că încerc să trăiesc intens fiecare clipă. Mai e foarte puțin și un alt miracol va apărea în viața mea! a scris cântăreața în dreptul uneia dintre fotografii.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

A post shared by Andreea Antonescu (@andreeaantonescu)

Totodată, Andreea Antonescu a împărtășit cu fanii o imagine în care a apare alături de iubitul ei, jurnalistul Victor Vrînceanu. În dreptul fotografiei, solista a dezvăluit că va aduce pe lume o fetiță.

Andreea Antonescu, pe ultima sută de metri cu sarcina: „Te așteptam cu nerăbdare, iubita noastră”

După cum bine știți, îmi place să împărtășesc cu voi cele mai importante vești din viața mea. Eu și @victor.vrinceanuv suntem fericiți, emoționați și mândri totodată să vă transmitem că urmează să fim părinții unei minunății de fetiță! Te așteptam cu nerăbdare, iubita noastră, a mărturisit aceasta.

Andreea Antonescu mai are o fetiță în vârstă de 11 ani, Sienna, din căsnicia cu Traian Spak. Într-un interviu recent pentru emisiunea Xtra Night Show, artista a mărturisit că fiica ei este extrem de încântată că va avea o surioară.

Este foarte fericită, ea și-a dorit foarte mult. Mi-a zis că mă va ajuta foarte mult. Mă protejează mult și mereu îmi spune: mami, ai grijă să fie burtica bine, să nu faci efort.

Citește și: ”M-am măritat cu băiatul din tramvai”

Cele mai ghinioniste zodii în 2023. Racii și Vărsătorii, printre nativii vizați!

În bucătăria Octaviei Geamănu miroase a bețișoare parfumate: “Soțul meu m-a educat în direcția asta. La început, am avut și eu diverse tentative”/ EXCLUSIV

Al Bano a spus ce s-a întâmplat în noaptea în care fiica lui a dispărut: „Acesta e dramaticul adevăr!”

Andreea Antonescu, dezvăluiri despre sarcină: „Sunt o norocoasă, nu am pofte”

Sunt o norocoasă. Este foarte ușor. M-aș fi așteptat să fie puțin mai greu pentru că au trecut câțiva ani buni (n.r – de la prima sarcină). Sunt super mândră de tot ce trăiesc în momentul ăsta, a spus entuziasmată artista.

Cântăreața a mărturisit că nu ține o dietă specială, dar încearcă să mănânce cât mai sănătos. Aceasta a dezvăluit că deși nu are pofte, continuă să mănânce foarte multă ciocolată.

Mănânc ce știu că este sănătos. Sunt o norocoasă, nu am avut pofte nici de data aceasta. Nu pot să zic că sunt lucruri pe care le refuz. Mănânc în continuare foarte multă ciocolată, lucru pe care îl fac de o viață.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter