Andra și Cătălin Măruță își vor reînnoi jurămintele, după 14 ani de căsnicie: „Copiii noștri vor fi de față”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 29 aprilie 2022, 12:52

Andra și Cătălin Măruță au decis să-și reînnoiască jurămintele de iubire, rostite cu 14 ani în urmă. Artista a dezvăluit că locația unde va avea loc evenimentul va fi una extrem de specială pentru ei.

Andra și Cătălin Măruță vor sărbători anul acesta 14 ani de căsnicie și 16 ani de când formează un cuplu. Cei doi s-au căsătorit civil în data de 10 august 2008, la București, iar în 23 august, la Târgu-Jiu, orașul natal al prezentatorului TV, au făcut cununia religioasă.

Citește și: De ce și-a schimbat Brigitte Pastramă religia

Ce crede fata cea mică a primei doamne a Franței despre relația mamei sale cu Emmanuel Macron

Anca Sigartău, despre lupta ei cu cancerul: „Eu știam că mor”

Când se vor căsători Alin Oprea și Medana Medaria

Unde își vor reînnoi jurămintele Andra și Cătălin Măruță

Pentru a celebra 14 ani de căsnicie, Andra și Cătălin Măruță au decis să-și reînnoiască jurămintele de iubire, în prezența copiilor lor, Eva (6 ani) și David Măruță (11 ani). Artista a dezvăluit și care va fi locația în care va avea loc evenimentul.

Cătălin e foarte romantic. În Veneția mi-a oferit inelul de logodnă. Într-un magazin de mobilă mi-a zis: Ce-ar fi să ne căsătorim? Și apoi a fost o cerere la Câmpia Turzii. Am zis „DA” la fiecare cerere de-a lui. Mi-a plăcut că m-a cerut de mai multe ori.

La Veneția i-am zis că vreau să ne reînnoim jurămintele ca-n filme, copiii noștri vor fi de față și va fi ceva important pentru noi, pentru că sunt și ei alături și se vor bucura și ei de dragostea noastră, a povestit Andra la Pro FM.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter