Andra, sfătuită să cânte manele. Vezi de cine!

De Libertatea.ro, pe

Conștientă de calitățile vocale cu care a fost înzestrată, însă puțin debusolată, Andra își amintește că la începutul carierei muzicale a mers la unul dintre cei mai tari cântăreți de atunci pentru a-i cere un sfat. Numai că, acesta se pare că ar fi văzut-o bună pentru o carieră de … manelistă.
Toată lumea își amintește de hitul de lansare al Andrei, ”În noapte mă trezesc”, semnat Costi Ioniță. Vocea catifelată a fetei de 14 ani de atunci s-ar fi putut auzi însă pe ritmuri ceva mai balcanice, de … manele, dacă ar fi ascultat sfatul unui celebru cântăreț de la noi, Lauențiu Duță, la care Andra a mers pentru îndrumare. Aceasta își amintește că înainte să colaboreze cu Ioniță, Laurențiu Duță i-ar fi sugerat să încerce să cânte … manele.

”Mi-a propus să mă apuc de cantat manele. Mi-a explicat că în cateva luni o să strang o groază de bani, apoi o să revin şi o să cant ce vreau eu. Eram conştientă că, dacă mă apuc de manele, lumea o să mă perceapă mereu aşa şi mi-ar fi fost imposibil să revin la alt gen de muzică mai târziu. Plus că am vrut să mă lansez solo”, povestea Andra în 2007, conform site-ului stiri.acasa.ro.

Declarațiile de atunci ale Andrei nu l-au lăsat indiferent pe Laurențiu Duță, care a precizat la scurt timp că nu își amintește să-i fi spus una ca asta celei care avea să devină una dintre cele mai bune artiste din România.
Vezi continuarea pe libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter