Andra, rapită de un taximetrist

De PR, pe

Andra a trecut prin emoţii teribile şi a avut parte de o cursă nebunească prin Bucureşti, într-un taxi condus de un şofer care nu dădea semne să mai oprească.
Speriată că nu mai ajunge la destinaţie şi că taximetristul nu îi ascultă indicaţiile, Andra şi-a alarmat familia, care imediat a declanşat o adevarată criză.
Doar telefonul lui Cătălin Măruţă suna ocupat atunci cand Andra încerca să dea de el, pentru că prezentatorul “Happy Hour” vorbea chiar cu taximetristul şi îi dădea indicaţii precise menite să-l ajute să pună în practică o farsă marca ”Happy Hour”.
Întreg scenariul răpirii a fost pus la cale de Cătălin pentru ziua de 16 martie, cand David, fiul familiei Maruţă, împlineşte 1 an.
Şi cum vedeta Pro Tv nu putea să-şi păcălească fiul, a ales să-i facă o farsă chiar soţiei sale, în stilul care l-a consacrat deja.
Cum s-a întâmplat totul, de ce a plâns Andra, dar şi ce reacţie a avut cand şi-a văzut soţul pus pe şotii, telespectatorii Pro Tv vor vedea la “Happy Hour” în ediţia de vineri, 16 martie, de la 17.45.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter