Andra, declaraţii lămuritoare despre verigheta lui Măruţă

De Libertatea.ro, pe

Andra a ţinut să dea explicaţii legate de faptul că, recent, soţul ei, Cătălin Măruţă, a fost văzut fără verighetă. Cântăreaţa a declarat că nu acel inel este important, ci faptul că iubirea dintre ei este în continuare la fel de intensă.

Andra și trupa Vunk au venit joi de dimineață la matinalul prezentat de Mihai Găinușă și Codruț Kegheș, pentru a lansa cel mai recent single realizat împreună și intitulat ‘Numai la doi’, pe care l-au cântat live la Kiss FM. Luați la întrebări de realizatorii Kiss FM, artiștii au povestit cum au ajuns să colaboreze, prin telefon alăturându-li-se și soțul Andrei, Cătălin Măruță. Andra le-a mărturisit fanilor că, de la 1 martie, va cânta cu propriul band și că au existat momente grele în cariera muzicală, pe care le-a depășit cu ajutorul celor dragi.
Curioși din fire, Mihai Găinușă și Codruț Kegheș i-au întrebat pe artiști cum au decis să colaboreze și cine a avut inițiativa. „Prima dată l-a sunat pe Cătălin și după aceea m-a sunat pe mine” a declarat râzând Andra despre Cornel.
Vezi continuarea pe libertatea.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter