Andra şi Cosmina Păsărin, elegante în negru. Uite cum s-au îmbrăcat!

De Erika Chivu, pe

Andra şi Cosmina Păsărin au defilat joi seară pe covorul roşu al premiilor Radar de Media. Ambele îmbrăcate în negru, ele au fost elegante ca nişte nive de la Hollywood. Îţi plac ţinutele?
Andra a ales o rochie mini cu decoltată cu volane pe piept şi pe poale, accesorizată foarte frumos cu o curea cu ştrasuri şi sandale negre. Ea a avut ca de obicei un look natural şi a zâmbit larg, aşa cum i-a obişnuit deja pe fanii ei.
Ne place şi ţinuta Cosminei Păsărin, compusă dintr-o fustă maxi şi un top lejer, ambele negre. La o ţinută atât de simplă, Cosmina avea nevoie de un accesoriu „wow”, aşa că a ales un colier statement cu pietre. Machiajul smokey eyes îi dă un aer misterios care îi stă foarte bine.
Care din cele două ţinute îţi place mai mult?
Pe covorul roşu al premiilor Radar de Media, au defilat multe alte vedete, printre care Andreea Esca, Andra, Dana Rogoz, Mirela Boureanu Vaida, Cosmina Păsărin, aşa că cei prezenţi au putut admira o mulţime de ţinute cool. Gala Radar de Media a premiat reuşitele anului în showbiz, televiziune, radio, presa scrisă şi online. Dana Rogoz a primit premiul pentru cel mai bun blog, Andra a fost votată artistul anului, Andreea Esca a fost jurnalistul anului. Vocea României şi Românii au talent au fost votate cele mai bune emisiuni TV.
andra
cosmina pasarin

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter