Andra a cântat gratis pentru Simona Halep

De Oana Savin, pe
Andra a fost prezentă, miercuri, pe Arena Națională, pentru a o sărbători pe Simona Halep după victoria de la Wimbledon. Deși este una dintre cele mai bine plătite vedete de la Pro TV și în afara trustului cere mii de euro pe apariție, artista a acceptat să cânte gratis pentru jucătoarea de tenis.

În timp ce Andi Moisescu a prezentat evenimentul dedicat Simonei Halep pe Arena Națională din București, Andra a fost invitată să intoneze imnul României.

Potrivit Libertatea.ro, interpreta, al cărui onorariu este în jur de 6.000 de euro, a acceptat să cânte gratis pentru tenismenă. Andra a fost prima opțiune a organizatorilor și, cum era deja implicată în alte proiecte, a avut la dispoziție doar câteva ore pentru a repeta imnul.

Pentru că și-a dorit ca totul să iasă impecabil, Andra s-a interesat de felul în care avea să vină Simona îmbrăcată la ceremonia de prezentare a trofeului obținut la Wimbledon, pentru a se asorta cu ea. Astfel, artista a ales o ținută albă, asemănătoare cu cea a sportivei.

După eveniment, Andra i-a prezentat Simonei pe copiii săi, David și Eva, care sunt fani ai acesteia. Micuții au părut emoționați să o cunoască pe marea campioană.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter