Cu cine seamănă? Vezi în cine s-a transformat Anda Adam!

De Unica.ro, pe

Anda Adam a suferit o transformare de senzaţie pentru coperta unei reviste. Artista a adoptat un stil pop-wave ce aminteşte de o non-conformistă artistă din SUA. Îţi dai seama cine e?
Cu părul ondulat, şuviţe roz, machiaj puternic, în culori vii, gene supradimensionate, haine şi accesorii în culori puternice, Anda Adam s-a transformat în Nicki Minaj pentru coperta revistei Bfresh.
Tematica pictorialului a impresionat-o pe solistă, catalogând-o drept o provocare uşor de îndeplinit. “Mă identific cu personajul propus de voi, pentru că sufletul meu este un suflet de copil. Mă simt ca la 5 ani”, a mărturisit ea în timpul şedinţei foto.
Anda Adam a îmbrăcat rochiţe tip baby doll, fuste din voal, bustiere provocatoare, tricouri cu imprimeuri inspirate din desene animate, pantofi sport roz cu buline, precum şi o coroană aurită demnă de o adevărată prinţesă pop autohtonă.
anda adam
Fiecare ipostază a pus în evidență trupul tonifiat al Andei Adam, rodul a unui stil de viață sănătos pe care îl are încă din perioada adolescenței.
Mi-a plăcut sportul de când mă știu, am și fost educată așa. Tatăl meu a fost antrenorul echipei Steaua de înot și încă de la 5 ani îl însoțeam la bazin. Am început cu înotul și gimnastica, apoi cu puțin handball și m-am apucat serios de fitness pe la 16-17 ani”, a declarat Anda Adam.
anda adam
Artista dezvăluie cum își menține silueta: “Am trei perioade pe an de definire când regimul alimentar e foarte strict. Mă axez pe genul de regim proteic fără carbohidrați, apoi scot carnea din alimentație și mă axez doar pe salate și câteva fructe. Din alimentația mea nu lipsesc ouă de prepeliță dimineața, salate și legume. Concertele pe care le susțin sunt și ele destul de solicitante pentru că fac mișcare foarte multă. Am coregrafii pentru fiecare piesă, sincroane, și mă solicită ca și un program de cardio.Chiar dacă sunt în deplasare în anumite orașe, atunci când îmi permite și timpul, fug la sala înainte de concert. Deci sunt într-o continuă mișcare”, a mărturisit artista pentru Bfresh.
anda adam
Anda Adam se descrie ca o fire independentă care deține frâiele vieții sale profesinale și personale. Susține că în prezent se dedică aproape exclusiv carierei, însă și așteaptă pe “acel cineva” care să îi devină jumătate. “Anda a fost și este independentă! Voi rămâne aceeași persoană care am fost până acum, doar că am să mă dedic și mai mult carierei mele. În ceea ce privește viața mea personală nu îmi pot face planuri, pentru că lucrurile se vor întâmpla după cum vrea Bunul Dumnezeu. Ce știu sigur este că există cineva acolo, undeva, exact pentru sufletul meu…”, a menționat artista.
Pictorialul B Fresh a fost realizat de Vali Bărbulescu.
anda adam

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter