Wow, ce bine seamănă! Cine e vedeta transformată în Amy Winehouse?

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 04 aprilie 2022, 17:20

Cu machiajul lui Amy Winehouse, coafura ei faimoasă şi haine atent alese, această cântăreaţă din România seamănă perfect cu celebra Amy. Cine crezi că e?
Sâmbăta aceasta, Anda Adam va urca pe scena „Te cunosc de undeva” într-un rol extrem de provocator. Cu greu şi-ar fi putut lua cineva privirea de la Anda la filmările pentru îndrăgitul show de la Antena 1. Asemănarea era izbitoare! Foarte senzuală, într-o rochie cu un decolteu generos care lăsa să se vadă sutientul alb, halatul căzut pe un umăr, un tatuaj pe braţ şi cercel deasupra buzei, părul negru, astfel a apărut Anda Adam la Te cunosc de undeva! transformată în Amy Whinehouse.
Wow, ce sexy e! Îţi place cum arată Anda Adam în roşu?
În spatele Andei, un bărbat care o aştepta la bar şi tot inspirat din videoclipul piesei pe care a interpretat-o “You Know I’m No Good”, parte din decor a fost o cadă. Acolo, Anda-Amy era aşteptată de un alt bărbat, dansator în trupa de balet a emisiunii. Atmosfera abia începea să se aprindă. Imprevizibilă ca Amy şi cu o voce extraordinară, Anda va aduce în scenă un rol spectaculos. Se va descălţa, va urca în cadă alături de dansator, va pleca de pe scenă sau va face alte gesturi neaşteptate cu care Amy Winehouse îşi obişnuise publicul.
Poze: Uite ce ţinută cool are Anda Adam. Te-ai îmbrăca aşa?

Cum a fost apreciată interpretarea ei de juraţi şi de ce alte transformări spectaculoase au mai avut parte concureţii Te cunosc de undeva!, rămâne de văzut sâmbătă, de la 20.30, numai la Antena 1.
Vezi mai multe poze în galeria foto. CLICK AICI!
anda adam

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter