Anda Adam a implinit 40 de ani. Pandemia i-a dat planurile peste cap: „Era primul an când îmi doream un party”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 28 aprilie 2020, 16:43
Anda Adam a împlinit 40 de ani, însă, din păcate schimbarea prefixului a prins-o pe vedetă în plină pandemie de coronavirus și planurile i-au fost date peste cap.

Anda Adam arată senzațional la cei 40 de ani și debordează de energie și bună dispoziție. Artista, care a devenit mămică pentru prima oară în urmă cu 5 ani, se poate mândri cu o siluetă de invidiat și un ten impecabil. Cu toate că Anda își propusese să celebreze așa cum se cuvine schimbarea prefixului, iată că acesrt lucru nu s-a întâmplat, însă a promis să se revanșeze după ce pandemia de coronavirus va trece:

„Voiam să fac o petrecere cu câteva persoane, dacă nu era nebunia asta, dar o voi face data viitoare. Era primul an când îmi doream un party, însă am baloane, tort, cei dragi sunt aici”, – a spus Anda Adam la Antena 1.

Anda Adam a petrecut alături de familie și s-a bucurat de tortul haios din marțipan pe care l-a primit și care o înfățișează pe ea în miniatură, alături de mașina decapotabilă pe care tocmai și-a făcut-o cadou cu două luni în urmă. Artista are o fetiță, pe nume Evelin, în vârstă de aproape 5 ani și se gândește serios să devină mămică pentru a doua oară.

Citește și – Un an de la moartea lui Răzvan Ciobanu: „De atunci lumea a devenit mai săracă”

Totodată, Anda Adam le-a făcut un cadou fanilor săi și a lansat chiar de ziua ei și piesa Americana,  împreună cu un videoclip incendiar.

Citește și – Andreea Bălan, declarații despre relațiile cu Keo și George Burcea

Vezi cât de bine arată Anda Adam la 40 de ani în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter