Anca Țurcașiu, fără pic de machiaj la 51 de ani. Reacția fanilor când au văzut-o

De Unica.ro, pe

În ultimele luni, Anca Țurcașiu a fost acuzată, în mediul online, că ar fi apelat la prea multe intervenții estetice de înfrumusețare și întinerire. La cei 51 de ani pe care îi are, îndrăgita actriță și cântăreață are o siluetă de invidiat și un ten luminos și frumos, lipsit de riduri. Pentru a le închide gurile răutăcioșilor care susțin că frumusețea ei se datorează în exclusivitate experților esteticieni, Anca Țurcașiu a postat pe conturile sale de socializare o fotografie fără pic de machiaj, exact așa cum este ea când se trezește dimineața.

“Me, the real me…” – sunt cuvintele postate de Anca în dreptul fotografiei fără intervenții de vreun fel.

Vezi fotografia Ancăi Țurcașiu fără machiaj în galeria foto de mai jos.

Postarea artistei a avut mare succes în rândul fanilor, aceștia felicitând-o că postează și astfel de poze.

“Foarte frumoasă❤️ Nu artista, ci femeia ce locuiește dincolo de imagine și scenă.”

“Ești tare frumoasă Anca!”

“Cea mai frumoasă!”

“Exact așa vă țin minte dintotdeauna. Când mergeam cu părinții la mare veneam la terasa la Majestic să vă ascultăm. Ani mai târziu ne-am cazat chiar la hotel și seara vă ascultam cu drag, dimineața veneam la piscina unde făceați mișcare cu noi. Vă admiram cu câtă naturalețe interacționați cu turiștii. De multe ori vă vedeam la masă împreună cu noi toți ceilalti, fără niciun fel de “atitudine” specifică artiștilor de azi. Dacă ați ști cât de frumos vorbeau de dumneavoastră angajații. Chiar si anul următor când plecaserăți la Phoenicia povesteau cu nostalgie. Nu am îndrăznit să vă cer un autograf sau o fotografie, mi se părea prea mult și prea mare deranjul. Vă urmăresc cu drag pe Instagram și dacă ați zâmbit măcar un pic citind, ăsta e autograful meu☺️ “ – sunt câteva dintre mesajele lăsate de fani în dreptul fotografiiei Ancăi.

Citeşte şi: De ce nu mănâncă Anca Țurcașiu carne și lactate. „Este un mod de viață”

Citeşte şi: Cazul morții Mihaelei Galani. Ce probleme de sănătate avea tânăra

Citeşte şi: Antonia a recunoscut! Cine câștigă cei mai mulți bani dintre ea și Alex Velea

Citeşte şi: Lucian Viziru, în spital de Revelion. Artistul a fost suspect de infarct

Ce mănâncă Anca Țurcașiu de arată atât de bine

Artista mărturisea în urmă cu câteva săptămâni că are un stil de viață săătos și face mișcare ori de câte ori are ocazia. În plus, odihna și o atitudine pozitivă sunt și ele elemente cheie pentru o siluetă de invidiat.

“Fac sport, am grijă cât dorm, am grijă ce mănânc, am grijă ce oameni am în jurul meu, oameni buni cu o energie pozitivă și mă bucur de fiecare zi pe care o trăiesc. Nu știu dacă am un secret sau ceva, dar am învățat să mă valorific pe mine și să înțeleg că trebuie să păstrez în jurul meu oamenii buni, oamenii cu adevărat care merită și care îmi sunt alături și mă iubesc cu adevărat. „Mănânc doar pește, fructe de mare și legume. Asta este tot ce mănânc. Am eliminat carnea, ouăle, lactatele din alimentația mea, carbohidrații, sunt foarte bine, mă hrănesc corect și sunt fericită!” – a spus Anca.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter