Anca Țurcașiu, ședință foto îndrăzneață la 50 de ani

De Unica.ro, pe

Anca Țurcașiu (51 de ani) a publicat recent în mediul online o fotografie surprinsă la malul mării. În dreptul imaginii, actrița a scris: „Seară bună! M-am hotărât! 😉 Pe 8 mai [ziua ei de naștere] voi urca pe canalul meu de YouTube ședința foto de la malul mării de la 50 de ani. Vă îmbrățișez!”.

Anca Țurcașiu, ședință foto îndrăzneață la 50 de ani

„Ești un exemplu!”, a scris Lora (38 de ani) în comentariile postării. „Vrei să spui de la 30 ani!”, a scris și prezentatoarea TV Oana Turcu (46 de ani). „Eu arătam așa la 60 de ani… așa că nu te mai lăuda!!!!”, a glumit apoi actrița Maria Buză (52 de ani).

„Acum ești și arăți fericită și ravisantă…; Dovada clară că se poate! Un exemplu și un model! Mulțumim!; Frumusețea nu ține cont de vârstă; Ești o splendoare! La vârsta ta arăți fenomenal; M-ai dat pe spate!! Aș vrea să arăt și eu ca tine măcar la 45 de ani! Ești o femeie splendidă! La mulți ani!;

Ești foarte frumoasă și naturală; Fetele din ziua de azi nu vor arăta așa de bine în viața lor, cum arați tu la vârsta ta; O lady în adevăratul sens! Felicitări pentru armonie și feminitate!;

De trei ori femeie, deșteaptă, puternică și foarte frumoasă! Sufletul nu are vârstă, contează cum te simți! Poți să ai 20 de ani și un suflet bătrân care te face nefericit! La mulți ani, femeie frumoasă!!!;

Superbă! Din tinerețe ești atrăgătoare, adorabilă și foarte frumoasă. Mă bucur enorm de mult că ți-ai menținut frumusețea și că ești un exemplu pozitiv pentru «generația cu cheia la gât»”, acestea au fost doar câteva dintre comentariile postării. Fotografii găsiți în GALERIA FOTO de mai sus și la finalul articolului!

Citește și:

Ce bărbați celebri din România i-au făcut avansuri Danei Săvuică

Viviana Sposub și mama ei, cele mai mari susținătoare ale lui George Burcea

Adolescența Iuliei Albu, marcată de bullying: „M-am lovit de atât de multe preconcepții”

În vara anului 2020, actrița a dezvăluit în mediul online că, după 22 de ani de mariaj, a divorțat de soțul ei, medicul stomatolog Cristian Georgescu. Fosta pereche are împreună un fiu, Radu, în vârstă de 22 de ani, student la Pedagogie.

Pe 18 martie 2021, solista a lansat o nouă piesă, Vreau să dau reset!. Versurile au fost compuse de Loredana Cavasdan, având ca inspirație povestea de iubire a actriței.

„Am găsit puterea în mine, chiar dacă am avut foarte mulți oameni aproape, foarte mulți prieteni care au fost și sunt alături de mine, (…) am găsit în mine puterea și n-aș fi reușit dacă nu făceam asta”, a spus Anca în emisiunea Vorbește Lumea.

Întrebată de Lora dacă mai crede în dragostea adevărată, Anca a răspuns: „Absolut! E lucrul cel mai important din această viață. Eu, personal, trăiesc pentru iubire, oferind iubire și cred că mă face cea mai fericită pe Pământul acesta iubirea. Absolut [sunt pregătită să iubesc din nou]”.

Întrebată ulterior de Cove ce urmează pentru ea acum, Anca a spus: „Aștept fluturi în stomac. El va veni”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter