Anca Țurcașiu, schimbări de look de-a lungul timpului. FOTO

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Duminică, 28 octombrie 2018, 12:08
Anca Țurcașiu este o actriță și cântăreață extrem de îndrăgită de public, o femeie frumoasă care pare să fi descoperit secretul tinereții fără bătrânețe.

Anca Turcașiu s-a născut pe data de 8 mai 1970, la București, are 48 de ani (deși arată de 30) și a debutat prima oară pe micile ecrane la vârsta de 14 ani, în filmul De dragul tău, Anca!. Este căsătorită de 20 de ani cu George Cristian, de profesie medic stomatolog și au împreună un băiat, pe Radu Cristian, în vârstă de 19 ani.

Anca Țurcașiu, de-a lungul timpului și carierei sale, a fost mereu în pas cu moda și a avut parte de numeroase schimbări de look, trecând prin tunsori și culori diferite care, de fiecare dată, i-au pus și mai mult în evidență frumusețea nativă. Ceea ce nu putem să ignorăm și este vizibil cu ochiul liber, este că, în ciuda timpului, Anca Țurcașiu a devenit din ce în ce mai frumoasă. Vă invităm să vă delectați cu o selecție de imagini reprezentative cu Anca Țurcașiu și schimbările de look pe care le-a adoptat de-a lungul timpului. Vezi fotografiile în galeria foto!

Citește și Ce spune Gheorghe Gheorghiu despre relația cu Anca Țurcașiu

Citește și – Cum arată și cine este soțul Ancăi Țurcașiu

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter