Anamaria Prodan, în culmea fericirii. Fiica sa, Sarah, și-a împlinit un vis

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 30 octombrie 2018, 13:08
Anamaria Prodan are toate motivele să fe mândră de fiica sa mai mică, Sarah. Adolescenta a reușit să-și vadă visul împlinit și să obțină o adevărată performanță pentru cariera sa sportivă.

Sarah Dumitrescu, în vârstă de 16 ani, îi calcă întocmai pe urme tatălui său, baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu. Fiica mai mică a Anamariei Prodan este jucătoare de baschet și a reușit, prin muncă și devotament, să primească o bursă din partea  Universității din Mississippi. Gruparea, cunoscută drept „Ole Miss”, joacă în prima divizie a NCAA, la cel mai înalt nivel al baschetului de colegiu. Până acum, fiica mai mică a Anamariei Prodan a jucat timp de patru ani la IMG Academy, una dintre cele mai prestigioase academii de baschet din Statele Unite ale Americii la nivel de liceu.

„Sunt recunoscătoare că am ocazia să joc sportul pe care îl iubesc, la un alt nivel. Aş vrea să le mulţumesc tuturor şcolilor care m-au selectat. Acestea fiind spuse, sunt fericită să anunţ că voi juca la Universitatea Mississippi”, – a transmis Sarah Dumitrescu pe Twitter.

Sarah Dumitrescu - fiica Anamara Prodan

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au împreună un băiețel care-i poartă numele tatălui, alintat Bebeto de către familie, în vârstă de 9 ani. Pe de altă parte, Reghe mai are un băiat din prima căsnicie pe nume Luca, în vârstă de 17 ani, iar Anamaria este mama a două fete, Rebecca, de 18 ani, și Sarah, de 16 ani, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu.

Citește și – Mirela Vaida i-a pus o condiție radicală soțului înainte de a rămâne însărcinată

Citește și – Fostul manechin al lui Cătălin Botezatu s-a sinucis

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter