Anamaria Prodan a ajuns de urgență la spital: „Era transfigurată. Arăta cumplit”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 01 noiembrie 2018, 14:53
Anamaria Prodan a ajuns iar pe patul spitalului. Îndrăgita prezentatoare a emisiunii "Gospodar fără pereche" se pare că se confruntă cu probleme serioase de sănătate în ultimul timp.

Anamaria Prodan, în vârstă de 45 de ani, se confruntă din ce în ce mai des cu probleme de sănătate după decesul mamei sale, Ionela Prodan. Nu este prima oară când ajunge la Urgențe, iar cei din anturajul său sunt îngrijorați: „Este îngândurată, tristă, nu iese din casă. (…) Ce să mai spun… Nimeni nu știe, dar ea stă mai mult pe la spital. De trei ori pe săptămână este la Urgență și face câte o investigație. Se pare că nu se mai opresc problemele Anei. Oare o avea ceva grav? Doamne ferește”, – a spus un prieten al Anamariei Prodan, care a dorit să rămână anonim, conform Libertatea.

Anamaria Prodan se îndrepta spre spital atunci când i s-a făcut rău și nu și-a mai putut continua drumul, astfel încât a fost nevoită să cheme salvarea. Conform Spynews, Anamaria avea tensiunea foarte mare și abia vorbea: „Salvarea a luat-o din mașina personală! Era transfigurată. Arată cumplit. Era slăbită și de nerecunoscut, cu părul despletit și în trening de casă! (…) Tensiunea era foarte mare și abia vorbea. O echipă medicală a preluat-o imediat și a dus-o la la etaj să nu o vadă lumea și apoi să o stabilizeze.”

După ce și-a revenit, Anamaria Prodan a ținut să-și liniștească fanii și prietenii virtuali și a postat un mesaj pe conturile de socializare: „Eu nu sunt fragilă ca o floare, sunt fragilă ca o bombă” – a scris aceasta.

Citește și – Misha a răbufnit: ”Mă descurc așa cum pot”

Citește și – Primele imagini de la nunta Simonei Gherghe. Ce rochie de mireasă a ales

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter