Anamaria Ferentz, despre viața în Los Angeles, în plină pandemie de coronavirus: “Până în iulie vom sta în casă”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 15 mai 2020, 14:43
Anamaria Ferentz locuiește de foarte mulți ani în Los Angeles. Artista locuiește singură, iar în această perioadă se află în izolare la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus.

Anamaria Ferentz a vorbit despre perioada aceasta grea și despre cum o percepe artista, având în vedere că SUA este una dintre cele mai afectate zone: „Până în iulie vom sta în casă. Eu când am auzit, am crezut că este o glumă. Eu nu citesc știrile, vreau să rămân normală la cap, și așa sunt singură în casă. Așa că le-am spus prietenilor să mă anunțe când trebuie să ies afară din casă, restul nu mă interesează.

Citește și Nicole Cherry se căsătorește? Indiciul care a dat-o de gol

Doamne ferește, nu dorești nimănui să fie bolnav, nu dorești nimănui să moară, dar eu am o credință și atunci când îi vine omului sorocul să se ducă, se duce, indiferent că e cu sau fără COVID. Eu știu clar că atunci când vii și când pleci este dat de sus, restul ține de tine. Într-un fel sau altul, tot trebuie să te duci”, – a spus Anamaria Ferentz la Xtra Night Show.

Citește și Cristina Ich, criticată dur de un blogger: „Începi să crezi că ai citit cărțile alea. Asta deși tu scrii ca o analfabetă”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter