Amy Schumer a fost nevoită să îi schimbe numele fiului ei

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 06 mai 2020, 23:17
Amy Schumer a sărbătorit zilele trecute prima aniversare a fiului ei, însă, cu puțin timp înainte, actrița a fost obligată să îi schimbe legal numele fiului ei. Și asta pentru că cel de al doilea prenume al micuțului suna ca o parte a corpului.

Schumer, în vârstă de 38 de ani, a fost nevoită să îi schimbe cel de al doilea prenume al micuțului Gene, Attell, întrucât, împreună suna ca „genital”. Mai mult, alături de numele tatălui său, Chris Fisher, prenumele copilului suna ca „genital fissure” (fisură genitală).

Amy Schumer a fost nevoită să îi schimbe numele fiului ei

Amy și fiul ei Gene

Citește și: Amy Schumer, actrița care arată ce înseamnă să fii mamă cu adevărat

Băiețelul a fost numit după cel mai bun prieten al lui Amy, comedianul Dave Attell, însă acum micuțul se numește Gene David, pentru a fi evitată orice fel de confuzie, notează The Mirror.

Într-o transmisiune radio, Amy a afirmat că cel care a decis să îi schimbe numele copilui a fost soțul ei, după ce și-au dat seama că sună prea asemănător cu „Genital”.

Știți că numele bebelușului nostru a fost schimbat oficial? Acum îl cheamă Gene David Fisher. A fost Gene Attell Fischer, dar am realizat că noi, din întâmplare, ne-am numit fiul Genital”, a spus Amy amuzată.

Amy și Chris au devenit părinți în mai 2019.

Sursă foto: Hepta, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter