Ami a fost prinsă în autobuz fără bilet – ce a urmat

De Unica.ro, pe

Cântăreața Ami și-a amintit de prima vizită a mamei ei în București, care s-a lăsat cu peripeții – scurta călătorie a celor două cu tramvaiul a venit la pachet cu o amendă de la controlori.

Ami a recunoscut că, după ce s-a mutat în București și înainte de a deveni celebru, circula des cu transportul în comun. Pe atunci, mai lua din când în când câte o amendă. „Am luat de foarte multe ori amenzi, pentru că am circulat fără bilet”, a recunoscut cântăreața. „M-a prins de multe ori controlorul. Exact în prima zi când m-am mutat în București am avut o astfel de experiență și nu doar în tramvai, ci și în celelalte mijloace de transport„.

Cu toate astea, nicio amendă nu a usturat atât de tare ca cea pe care a primit-o alături de mama ei. „Mi s-a întâmplat să fiu prinsă de controlori chiar și când eram cu mama, când a venit la mine”, a zis ea. „Trebuia să ajungem într-un loc și i-am zis mamei să stea liniștită, că mergem doar o stație și garantez eu că nu vine controlorul. E, fix atunci s-a întâmplat să vină și am pus-o și pe mama într-o situație neplăcută!”.

Ami își amintește și acum stânjeneala pe care a simțit-o la acea vremea: „S-a simțit nasol, mai ales că era cam printre primele dăți în București și o sfătuiesem eu să luăm tramvaiul și să aibă încredere în mine… Eu circulam foarte des cu tramvaiul la vremea respectivă și cam știam rutele, știam unde urcă controlorii, unde există risc. Aveam abonament pe mijloacele de transport, dar se întâmplase ca atunci să fie expirat”.

Sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter