Amanta lui Zsolt Csergo face primele declaraţii. Vezi ce spune Kinga Sebestyen!

De Libertatea.ro, pe

Reacție incredibilă a Kingăi Sebastyen, antrenoarea de kangoo jumps cu care soțul Nicoletei Luciu, Zsolt Csergo, a fost surprins sărutându-se pe un iaht, în Croația. Sportiva a făcut primele declarații legate de scandalul infidelității omului de afaceri, la 6 luni de la incident.

Kinga Sebestyen este femeia cu care Zsolt Csergo, soțul Nicoletei Luciu a fost surprins sărutându-se pe un iaht, în Croația, fotografiile fiind publicate la jumătatea lunii octombrie 2012. După mai bine de 6 luni de la incident, apele par că s-au liniștit în familia Nicoletei Luciu.
Ea susține că a depășit cu bine momentul și că fiecare zi care se scurge îi aduce soțul tot mai aproape de sufletul ei. La rândul său, Zsolt nu știe ce să mai facă să-i intre în grații celei cu care are 4 copii: merg în weekenduri împreună la munte, îi face cadouri scumpe, îi umple casa de flori aproape zilnic.

Chiar și Kinga Sebestyen, care de atunci nu a apărut în presă cu nici o lămurire, văzându-și de proiectele ei legate de sportul pe care l-a adus în România, kangoo jumps, a avut puterea să facă primele declarații. Se pare însă că pe ea scandalul încă o mai afectează, totuși. Întrebată de ce a ales să tacă în octombrie anul trecut și nu a ieșit la rampă pentru a clarifica situația, sportiva a pelcat nervoasă din fața camerelor de filmat. Asta după ce a fost de acord să acorde un interviu pentru echipa ”Știrilor Kanal D”, în care spunea că este supărată pe presa din România deoarece a scris numai minciuni.
Vezi mai multe pe libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter