Amalia Enache, noul redactor-șef al Revistei Unica

De Revista Unica, pe Ultimul update Miercuri, 25 septembrie 2019, 18:53
Amalia Enache este noul redactor-șef al Revistei Unica. Îndrăgita prezentatoare de știri de la Pro Tv și-a asumat un nou rol pentru numărul din luna octombrie al Revistei Unica, care va apărea pe piață mâine, 26 septembrie 2019.

Amalia Enache a lansat provocarea de a fi redactor-șef al Revistei Unica, anul trecut, în timpul Galei Unica, evenimentul de aniversare a 21 de ani de la apariția revistei. Iată, gluma a prins rădăcini și la aproape un an de zile de la propunerea neașteptată, Amalia Enache și-a pus în practică inedita idee.

Amalia Enache și-a luat în serios rolul de redactor-șef al Revistei Unica și a promis că va fi o ediție… unică, surpinzătoare și… ieșită din tipare! Coperta revistei va fi cu adevărat o surpiză pentru toți cititorii: „Ideea mea a fost să creez un portret de bărbat model pentru noi, româncele. M-am gândit mult cine sunt acești bărbați pe care-i putem avea ca model și care sunt motivele. Am ales după următoarele caracteristici: să fie onești, să aibă un traseu profesional pe măsură, să arate foarte bine și să fie bărbați de succes. Coperta de octombrie a Revistei Unica vine cu argumentele: sunt incoruptibili, talentați și carismatici.” – nea declarat Amalia Enache.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter