Alina Sorescu, val de mesaje de susținere după anunțul divorțului

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 24 iunie 2022, 14:29

Alina Sorescu a introdus acțiunea de divorț de Alexandru Ciucu la începutul anului 2022. Fostul cuplu are două fiice, Carolina, în vârstă de 8 ani, și Ana Raisa, în vârstă de 6. Carolina și Raisa locuiesc în prezent cu mama lor, în apartamentul acesteia de 4 camere.

Recent, creatorul de modă a cerut ca domiciliul fetelor să fie la el până la soluționarea în instanță a procesului. Bărbatul susține că apartamentul în care fiicele sale se află acum este mult prea mic în comparație cu vila în care s-au obișnuit, informează Click!.

Vezi și – Nouă decizie în procesul divorțului dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Cu cine vor rămâne fiicele fostului cuplu

Alina Sorescu, val de mesaje de susținere după anunțul divorțului

Din iarna anului 2017, Alina și Alexandru au locuit într-o casă inspirată din arhitectura castelului regal de la Săvârșin. Construcția vilei a durat trei ani și jumătate și a fost evaluată la 500.000 de euro. Pe 3 mai, Alexandru Ciucu s-a prezentat la Tribunal alături de tatăl său. Alina Sorescu nu a venit.

După anunțul divorțului, Alina a primit o mulțime de mesaje de susținere.

„Alina, regret că treci prin momente dificile! Sper ca soțul tău să nu aibă argumente rezonabile ca să câștige dreptul la domiciliul fetelor voastre. Copiii, mai ales fetițele, trebuie să stea alături și împreună cu mama lor! Ca atare, fii puternică și nu ceda! Profa din Iași cu care ai fost prima oară, pe la 8 ani, în Olanda. Te îmbrățișez!”, i-a scris cineva.

„Oooo, de când mă știți, mulțumesc mult de gând!”, a răspuns Alina.

„Alinuța mea scumpă și dragă. Te știu de la vârsta de 4 ani, frumoasă, talentată, fină, ca o rază de soare. Această rază de soare să te călăuzească cu speranță, cu încredere că vei reuși în tot ce-ți dorești și meriți. O să te ajute Dumnezeu și meriți cei mai bun. Te iubesc și te admir ca o mamă, ca o prietenă.. și întotdeauna am să fiu alături de tine, de copii tăi și de bunii tăi părinți. NIHIL SINE DEO!”, a comentat altcineva.

„Mulțumesc pentru mesajele pe care mi le trimiteți mereu, la bine și la greu”, a fost răspunsul Alinei.

„Nicio femeie nu pleacă de unde este iubită, respectată, fericită.”

„Mult succes, Alina! Nu vreau să comentez nimic despre problema ta juridică, nu cunosc detaliile, dar îți doresc mult succes! Ai fost o prezență discretă și plăcută și când erai studentă! Te salut cu drag!”

„Ești frumoasă, deșteaptă, puternică, talentată, dar mai presus de toate o mamă extraordinară. Am avut onoarea să te cunosc și te admir! Succes în tot ceea ce vei întreprinde! Sănătate, fericire și mult noroc!”

„Deși sunt bărbat, îmi place adevărul! Un bărbat care cere custodia copiilor minori, mai ales fetițe, este un moft de orgoliu și nicidecum o judecată matură părintească! Respect deosebit, Alina Sorescu!”

„Copiii nu pot fi despărțiți de mamă! Asta nu înțeleg acești mari bărbați, care sunt gata să-și sacrifice până si copiii pentru a-și satisface orgoliile! Ești o frumusețe de om din toate punctele de vedere, o femeie plină de sensibilitate și discreție!”

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Vedetele din showbizul românesc, șocate de divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Ce i-au transmis cântăreței în mediul online

Ce avere au de împărțit Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alexandru Ciucu nu este la primul divorț. Cu cine a mai fost căsătorit

Alina Sorescu, primele declarații despre divorț

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare”, a scris solista în mediul online.

„La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului”, a completat.

„Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare. Alina Sorescu”, a încheiat.

Foto: Libertatea.ro; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter