Alina Sorescu primeşte anual un inel cu diamant

De Erika Chivu, pe

Alina Sorescu este o femeie foarte norocoasă. Soţul ei, Alexandru Ciucu îi dăruieşte în fiecare an câte un inel cu diamant.
Nunta Alinei Sorescu cu Alexandru Ciucu a fost considerată evenimentul anului 2010, și totuși, despre petrecerea lor aristocrată nu s-au aflat foarte multe. Tocmai de aceea, Alina Sorescu a fost invitata Mariei Simion la Showbiz Report, unde a dezvăluit cum a început povestea lor de dragoste, dar și  detalii despre nuntă.
Cu ocazia aceasta am aflat ce cadou primeşte Alina de la soţul ei la aniversarea nunţii lor. Pentru că „Diamonds are a Girl’s Best Friend”, omul de afaceri îi cumpără Alinei Sorescu în fiecare an câte un inel cu diamant.
alina sorescu si alexandru ciucu
De la cererea în căsătorie de la Florența, când inelul achiziționat, un Solitaire tradițional, i s-a potrivit perfect iubitei lui pe deget, Alexandru Ciucu și-a făcut un adevărat obicei în a-i oferi Alinei inele cel puțin la fel de valoroase, atât din punct de vedere financiar, cât și sentimental, astfel că anul acesta, bijuteria e un Trinity.
Alina Sorescu a fost alături de soţul ei săptămâna aceasta la lansarea Calendarului Oficial Alexandru Ciucu 2013, calendar ce îi are ca protagonişti pe membrii echipei naţionale de rugby. Alina a purtat o little black dress foarte frumoasă, iar Alexandru a fost super elegant într-un costukm închis la culoare. Printre invitaţi s-a numărat şi Principesa Margareta.
alina sorescu si alexandru ciucu


Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter