Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu, botez la palat pentru fica lor

De Geo Berciu, pe Ultimul update Marți, 25 mai 2021, 10:39

Alina Sorescu şi soţul său, Alexandru Ciucu, îşi vor boteza, pe 18 mai, fetiţa, Elena Carolina, iar evenimentul se anunţă deja unul deosebit de select.
Cum nimic nu este prea puţin pentru prinţesa lor, Alina Sorescu şi soţul său, Alexandru Ciucu, s-au gândit să-şi creştineze fiica într-un cadru deosebit de stilat, Palatul Mogoşoaia. Ei au ales această locaţie, pentru că, tot acolo, în urmă cu patru ani, cele două vedete şi-au organizat nunta.
Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu, botez la palat pentru fica lor

„Va fi la cort, de asta ne rugăm să avem soare. Aşa am avut şi nunta. Ne-am dorit-o în aer liber. Am zis să facem botezul în mai, pentru că e aproape şi de ziua de nume a fetiţei noastre, pentru că o va chema Elena Carolina şi atunci va fi înainte de ziua ei de nume”, a mărturisit Alina Sorescu la Acasă TV.
Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu, botez la palat pentru fica lor

„Botezul Elenei Carolina va avea loc pe 18 mai, la Palatul Mogoşoaia.Va fi un garden party. Ne dorim o petrecere boemă, relaxată, liniştită. Invitaţiile le-am trimis deja şi urmează să vedem câte confirmări vom primi. Va fi ca o a doua nuntă. Vom avea în jur de 150-200 de invitaţi. Mulţi dintre ei vor veni şi cu copii, deci vor fi mulţi copii. O să avem un Dj, o să avem un spectacol pentru copii”, a dezvăluit artista pentru Prima Tv.
Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu, botez la palat pentru fica lor

Şi, pentru a fi sigură că totul va ieşi aşa cum şi-a dorit, Alina Sorescu a mers zilele trecute la o degustare. „La degustare de dulciuri pentru botezul fetitei noastre…. Mmmmm :))) Vom avea un candy bar foarte dragut si un tort fresh cu multa menta, preferata mea!”, a povestie ea prietenilor de pe Facebook.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter