Poze: Alina Puşcaş, prima şedinţă foto alături de soţul ei

De Erika Chivu, pe

După cununia civilă, care a avut loc săptămâna trecută, Alina Puşcaş şi soţul ei au avut şi prima şedinţă foto în familie. Iată pozele!
Alina Puşcaş, prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva” s-a căsătorit săptămâna trecută cu iubitul ei, Viktor Bieltz. Cununia civilă a avut loc la Sibiu, oraşul natal al Alinei, în prezenţa câtorva persoane apropiate.
Îţi place poşeta? Vezi ce vedetă o va purta la cununie!
După ceremonie, proaspeţii însurăţei au mers la o şedinţă foto inedită, două din poze fiind postate pe pagina de Facebook a frumoasei vedete. Atât la şedinţa foto, cât şi la cununie, Alina a purtat o superbă rochie nude cu corset, fără bretele şi partea de jos asimetrică. În picioare a avut o pereche de sandale maro cu multe curele subţiri. Viktor a fost şi el foarte elegant într-un costum cu sacou burgundy şi papion roz.
Alina şi Viktor plănuiau de mult timp să se căsătorească, însă până acum nu au găsit timpul necesar pentru a se ocupa de acte, mai ales că el trebuie să ajungă în Germania, ţara de origine, pentru a se ocupa de problemele birocratice.
alina puscas si viktor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter