Alina Pușcaș a devenit din nou mămică. Primele imagini cu fetița ei

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 05 august 2019, 10:19
Alina Pușcaș a devenit mamă pentru a treia oară, după ce, sâmbătă, a adus pe lume o fetiță, pe care a numit-o Iris. Micuța a avut la naștere 2,800 kg, aceeași greutate pe care au avut-o și frații ei mai mari, Alex și Melissa. 

„Sâmbătă dimineața, la ora 6, m-am prezentat la clinică, la ora 8 eram deja pe masa de operație iar la 8:30 eram în salonul de terapie intensivă, procedură standard după orice naștere, pentru o monitorizare cât mai precisă. În jur de ora 16:00 am fost mutată în rezervă și tot atunci am început să merg singură prin rezervă și pe culoare. Operația a fost excelentă, deși îmi era foarte teamă, fiind la a treia cezariană. Nu am avut deloc durere post operație, nu am cerut calmante pentru că nu am avut de ce, lucru care m-a uimit, recunosc”, a declarat Alina.

„Iris s-a născut cu aceeași greutate pe care au avut-o la naștere Alex și Melissa, adică 2800 kg, este foarte bine, mănâncă, nu mult, doarme mult și cred că până acum am auzit-o plângând numai în momentul în care a fost scoasă din burtică.”, a mai spus vedeta.

Cum a ales Alina Pușcaș numele fetiței

Prezentatoarea show-ului „Te cunosc de undeva!”, povestește cum a ales numele fetiței.

„Numele l-am ales eu de această dată, a pornit de la dorința de a găsi un nume mai puțin comun sau în trend, să fie scurt, ușor de pronunțat în orice limbă. M-am gândit să fie ceva care să aibă legătură cu Mihai și ochii lui albaștri, să aibă parte și de o onomastică, în cazul ei, de Florii. Așa am ajuns, după ceva timp la Iris care mai are în plus și legătura cu muzica rock atât de dragă lui Mihai”, a poveștit ea.

Alina Pușcaș este căsătorită cu Mihai Stoenescu din anul 2017 și au împreună trei copii: Alexandru, Melissa și Iris.

Vezi în Galeria FOTO cum arată micuța Iris.

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter